reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot no to 'sluszny'chlopak Ci sie szykuje do wyjscia na swiat:-) Ja na pocieszenie dodam, ze w dniu porodu mialam robione usg i panna miala miec 3300 i nie byc duzym dzieckiem:-):-) Widac jak mzna ufac technice:-)
A porody bedziecie mialy napewno leciutkie tak jak moj - trzeba tylko wierzyc. Swoja droga to nie moge sie doczekac tego momentu jak juz beda na tym swiecie:-)

Sylka z wozkiem to ja bym zrobila tak jak robi Rusalka - tzn. trzymala do konca do wejscia na poklad. Chyba, ze go wczesniej dobrze spakujesz to mozesz zdac bo inaczej to nigdy nie wiadomo w jakim stanie dostaniesz go z powrotem.

reklama
Na razie waga malucha nie jest wygórowana, taka średnia. Ale to o niczym nie świadczy. No nic, trzeba być dobrej myśli. Wojtka urodziłam to i tego urodzę. :tak::-D

Mamoot trzeba brać też poprawkę na tą wagę bo często jest ona zaniżona. Ja pamiętam jak miałam ostatnie usg i Matek nie miał nawet 2500 a jak się urodził to prawie 4000:szok:
A u mnie pada i pada i pada....I już nie wiem czy czasem mnie jakaś depresja nie dopada:no:

czesc dziewczyny:-)
Mamoot, aniab ma racje z ta waga moja Zuzia 1 dzien przed porodem na usg miała wage 2400,a po urodzeniu 3320a sam poród to bułka z masłem moge tak powiedziec bo pierwsza rodziłam 12 godz, a Zuzie 1,15 i po wszystkim :-D a chciałam załatwiac sobie cesarke
aniab u nas tez pada ale tak od razu deprecha niedługo słoneczko bedzie to humorek wróci

Basienka u nas pada juz 2 tygodnie. Mam zalane 3 piwnice, pełno wody w basenie i błoto na podwórku. Zanim słonko się pojawi to chyba będę musiała łódkę kupić;-):-D

Ania- depresji mowimy NIE!!! :-)

U nas niestety tez ciagle pada...Jebla idzie dostac...Chciaz w sumie co drugi dzien ostatnio...Wczoraj slonce i cieplo ,dzis deszcze...

Przyszly dzis meble...wlasnie Adam sklada...Ale szczerze jestem rozczarowana... Bo myslalam ze to jest biel na wysoki polysk,a tu dupa blada...Juz wczesniej zauwazylam ze polaczenie jest ,nie z brazema z czernia...No ale to pikus...zamowie sobie fronty takie jakie chcialam...Ech...tak to jest....w sklepach jakies badziewie sprzedaja ,w internecie zawsze wszystko upiekszane...a w pipeeee z taka robota:crazy: No ale jak juz polalujemy,beda firanki i dodatki to pewnie bedzie ladnie... haha nadzieja..... :laugh2:

Dziewczyny, prosze mnie nie straszyć ;-) Wiem coś o niedokładności wagi, bo Wojtek 3 tyg. przed porodem ważył wg usg 3500, a po urodzeniu 4240 g. Ale bywają też przypadki odwrotne.

Pati, ja też się dopominam o fotki mebli.

A my dziś mamy 4 rocznicę ślubu. Może uda się wieczorem wybrać do kina albo na kolację :-):-)

reklama
Mamootku - Gratuluje!!! i zycze kolejnych szczesliwych pełnych miłosci ..w zdrowiu - wspolnych lat!
a i Tobie - tak szczegolnie - od serca- lekkiego porodu!:tak:

Pati - i ja czekam na foty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry