reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

melduje ze juz jestesmy w UK,,,wymeczone;/!!! - lot opoznił sie ponad godz..i do domu zawitalismy przed 2..Juz jestesmy wypakowane po sniadanku...
padam:baffled: na dłuzej zasiadziemy kiedy indziej...

Klaudia spała do 11:rofl2:...ja cos nie mogłam:baffled:

reklama
Rusalko milo ze cale i zdrowe dotarlyscie do domku :-)

U nas pogoda w kratke...Mialam ochote na spacer ale musze czekac na majstrow zeby wymienili uszczelke i naprawili jedno badziewie...:crazy:

A swoja droga Adam wlasnie zawiesza parapet...Roboty wiecej niz to warte i co chwila trzeba cos dokupic...zamienic...jebla mozna dostac...:crazy:

Rusałko super że już dotarłyście i jak tylko odpoczniecie to wracać tu do nas:tak:

Pati tak to już jest jak się coś tylko zacznie robić:tak:

oj Pati "majstrowie" popsuli plany......Ja nie musze pisac jak przez "moim" "budowlanców" mielismy urlop popsuty...Znajde chwilke opisze na zamknietym

Mała mi sie kurcze rozregulowała ze spaniem...:baffled:..spała do 11...teraz poszła spac o 15..i spi do teraz:baffled:...no to ciekawa jestem o której pojdzie spac na noc,................ide ja budzic...(kolejny podchud...serca nie mam...tak słodko spi:sorry2:

JUtro juz na 10 idziemy do przedszkola..wiec spania do 11 nie bedzie:-D

obudziłam mała...pokweczała..focha strzeliła..ale jak wyciagnełam nowe klocki z drewna(dzisiejszy prezento od mojej siostry-Klaudii chrzestnej)- to humorek wrócił...szczesliwa bawi sie z tatusiem..a ja mam chwilke na bb:-)...i wszyscy sa happy:-D

Pati, tak wyglada remont jak zaczniesz jedno to wychodzi drugie itd:-)
jak na to twój maz mój by pewnie rzucał k... a potem by wział jakis fachowców na tym by sie skonczyła robota mojego meza :-)

reklama
Do góry