reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
dziewczyny ja z taki nietypowym pytaniem... czy mama albo teściowa albo babcia którejś z Was robi na drutach ubranka dla Waszych maleństw??
bo moja mama robi mojej niuni piękne sweterki, kompleciki i czapeczki i znalazła piękny kapelusik w gazecie ale jego opis (tzn jak robić) jest w innym numerze, którego właśnie poszukujemy... może więc Wy albo Wasze mamy/babcie dysponują tą gazetą... chodzi o gazetę Diana Bobas, numer 2/07; jeśli któraś z Was ma dostęp do tego numeru gazetki to bardzo proszę o wiadomość na PM, poprosiłabym wtedy o zrobienie zdjęcia strony z opisem tego kapelusika i wysłanie mi na maila; strasznie mi zależy na tym opisie bo kapelusik jest naprawdę przecudny!!

A ja dziś od rana zajęta. Sprzedaliśmy Olę babci, zrobiłam Krzyśkowi durne PITy bo wypadałoby w końcu oddać, czekam aż mój luby z budowy wróci i jedziemy wybrać żłobek dla Oli, bo w naszym pięknym mieście są aż 2 zapisy tuż tuż a chętnych ze 3 razy tyle co miejsc, no a potem na 11.30 do sądu muszę jechać a chce mi się jak.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no same sobie dopowiedzcie. Miłego dzionka życzę. Pa pa:-D:-D

Ja od rana też jeździłam załatwiać aneks do umowy o ubezpieczenie auta i niestety się nie udało bo w firmie ubezpieczeniowej zabrakło świstka i dopiero na środę będzie:szok:A poza tym pogoda za oknem wskazuje że najlepiej jeśli ten dzień się prześpi:tak:

reklama
Do góry