reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Jakoś się dziwnie porobiło?!??!?! Dziewczyny zapadłyscie znowu w zimowy sen? a ja dzisiaj miałam niespodziewane spotkanie i spotkłam w realu Głuszka ale ma cudny okrąglutki brzuszek:-) a ze się tego spotkania nie spodziewałam to oczuywiscie nie poznałam jej wcale:-D

Cicha, życzę żeby już było po. :tak::tak:
Ja tez już powoli zaczynam mieć dość brzuszka, a tu dopiero 30 tydzień.... a brzuszek ciaży.

Cicha korzystaj z tych wyjść do kina, teatru itp, bo po porodzie pewnie nie prędko uda wam się gdzieś pójść we dwoje :tak::-D

a ja wam się przyznam że z biegiem czasu coraz bardziej zastanawiam się nad 2 ciążą i mam coraz większego pietra, czy dałabym sobie radę i jak by wyglądał wtedy mój dzień, skoro teraz jest to już jazda na wariackich papierach. W sumie to już sama nie wiem czego chcę, jak widzę laski z brzuszkami to mi się tak słodko na sercu robi i też bym już chciała, ale jak pomyślę o tych nieprzespanych nocach........ :dry::sorry2:

Irmaa a co ja mam powiedziec zdecydowałam sie na dziecko po 12 latach .Na poczatku troche popłakiwałam ze sie wkopałam dzidzi mi sie zachciało a teraz oczko w głowie całej rodzinki

Basienka a jak starsza córka zareagowała na młodszą? Bo ja pamiętam jak mojej cioci zdarzyła się wpadka po 40 i jej synowie prawie już pełnoletni byli bardzo niezadowoleni:-D a jak szli na spacer z małym to każdy myślał że to ich:tak:

reklama
mi też powoli marzy się drugie. Jednak mam ten sam dylemat co i wy. jak to będzie. Widzę, że Oli przydałoby się rodzeństwo. jednak... ach co będe owijać..... czekam na wpadkę :)

Do góry