reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nie mam pojęcia co z Cichą, ale miała mieć Mamę na Święta więc pewnie plotkują i nie ma czasu na forum. Co do terminu, to nie jest jeszcze "przeterminowana" ;-) Obiecała dać znać w miarę mozliwości :-)

A ja sie pytam gdzie jest sumka i reszta zaginionych...:sorry2:

reklama
Melduje, ze jeszcze jestem w jednej calosci i kurcze nie zapowiada sie na to zebym przed kwietniem urodzila:-( A juz bym chciala bo pogoda taka marna ze i tak w domu non stop prawie sie siedzi wiec co za roznica. No i mala bylaby mniejsza a tak sobie rosnie i rosnie...
A co do ciszy z mojej strony to Kasia miala racje - mama przyjechala i jakos zamiast wiecej czasu na net to zrobilo sie go mniej:-)

A Sumka fakt zaginela:-(

Cicha, to niefajnie, że nie układa sie po Twojej mysli. A do kiedy Mama zostaje?
Moja koleżanka ma termin na 27-go i własnie rodzi:tak::-)

Kasia ja w sumie sama juz nie wiem czego chce. Termin na 30 wiec troche czasu jeszcze mam a teraz jak jest mama to dobrze byloby go wykorzystac na samotne (albo w towarzystwie meza) wypady na miasto a tu pogoda marna wiec zadnej przyjemnosci z tego nie ma:-( No chyba, ze kafejki, restauracje, kino itp. - co tez czynimy :-) No ale z drugiej strony fajnie byc juz po i mc wyjsc na wspolny spacer jeszcze w towarzystwie mamy (zostaje do 12 kwietnia). No ale co zrobisz - pozostaje czekac.
A kolezance szybkiego porodu zycze!

Cicha fajnie że jesteś !!! Choć moge napisać witaj !!! Bo dopiero wtajemniczam się w "nowinki" u Was !!!
Jezu-jak ja Ci zazdroszczę,że z mężem dorobiliście się już dzidzi i niedługo będziecie podwójnymi rodzicami;-)
Też bym tak chciała :zawstydzona/y:

Jak tam Wasze dzieciaczki ?? Moja mała właśnie poszła spać,co jest nie normalne u niej,bo przeważnie o 19 już jej nie ma...No ale pilnowałam jeszcze dzisiaj syna siostry po południu,którego zabrała przed 19...No i troszkę zleciało na kąpieli,kolacyjce i czytaniu bajek...

Kasia ja w sumie sama juz nie wiem czego chce. Termin na 30 wiec troche czasu jeszcze mam a teraz jak jest mama to dobrze byloby go wykorzystac na samotne (albo w towarzystwie meza) wypady na miasto a tu pogoda marna wiec zadnej przyjemnosci z tego nie ma:-( No chyba, ze kafejki, restauracje, kino itp. - co tez czynimy :-) No ale z drugiej strony fajnie byc juz po i mc wyjsc na wspolny spacer jeszcze w towarzystwie mamy (zostaje do 12 kwietnia). No ale co zrobisz - pozostaje czekac.
A kolezance szybkiego porodu zycze!

Cicha, a może dopadnie Cie tak z nienacka? ;-)
Koleżanka urodziła - zdowa córcia 3800g i 56cm:tak:

Cicha fajnie że jesteś !!! Choć moge napisać witaj !!! Bo dopiero wtajemniczam się w "nowinki" u Was !!!
Jezu-jak ja Ci zazdroszczę,że z mężem dorobiliście się już dzidzi i niedługo będziecie podwójnymi rodzicami;-)
Też bym tak chciała :zawstydzona/y:
to na co czekamy Elwiro?:-)
nie wiem, czy doczytałas wakacje/po..szykuje sie druga tura:-D(jak zartuje sobie moj mąz)- bo wsród moich psiółek..znajomych własnie kazda! znowu w ciazy z drugim. Tu tez na bb kilka planuje:-p

Kasiu- niezła kobitkaz małej- pogratuluj od nas znajomej!

Cicha - melduj sie na bb codziennie:sorry2::tak::-D..bo inaczej pomyslimy,ze to juz i nas panika i ciekawosc beda tu zzerały:-D

to na co czekamy Elwiro?:-)
nie wiem, czy doczytałas wakacje/po..szykuje sie druga tura:-D(jak zartuje sobie moj mąz)- bo wsród moich psiółek..znajomych własnie kazda! znowu w ciazy z drugim. Tu tez na bb kilka planuje:-p

Jezu nawet nie wiesz jak bym chciała...
Ale na razie nie możemy z mężem planować dzidzi !!! :-(
Mieszkamy z moimi rodzicami (i czasami nie jest za wesoło-oczywiście moja mama nie ma żadnych pretensji NIGDY do mojego męża,ZAWSZE to ja jestem ta zła matka,żona i przede wszystkim niedobra córka...),póki co żyjemy tylko z pensji męża,która tez nie jest za wysoka...
Chcemy wpierw dorobić się na własne lokum,oczywiście wiąże się z tym moje wcześniejsze pójście do pracy a małej do przedszkola...bo z męża pensji nie jesteśmy w stanie odłożyć-czasami do końca miesiąca mamy na styk kasy...Ale dajemy radę...
Czekam aż mąż obroni licencjat i może gdzieś wybędzie za granicę...(choć wcale mi się to nie uśmiecha)...wtedy mała do przedszkola (bo będzie już za co je opłacić) a ja do jakiejś pracy(choćby za głupi 1000 zł-bo zawsze to już będzie z czego odłożyć) no i może za 5-6 lat dorobimy się swojego i pomyślimy o drugiej dzidzi :sad::sad::sad:

A tak w ogóle to dzień dobry !!!

reklama
Do góry