reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Cicha- ja tez codziennie choc na momencik wpadam podczytac, czy juz Malutka na świecie- POWODZENIA!..my tez tu na nia czekamy:-)

reklama
Witajcie. W końcu dane mi było wejść na bb. Ostatnie dni miałam problem z wejściem wogóle na net więc coś moje łącze szwankowało ale już nadrabiam i też czekam niecierpliwie na wieści od Cichej:tak:

Hej dziewczyny !!!
Irma mam nadzieje ze tak bedzie z moimi dziewczynami:-)
Elvira dobrze ze maz odzyskał chociasz troche tych zdjec:-)
Cicha powodzenia:-)

U nas dzisiaj takie ciepełko że siedzimy prawie cały czas na dworzu:tak:Uwielbiam taką pogodę:-)Matek to do domu na obiad wrócił z płaczem bo najchętniej to by nadal siedział na dworzu i jak tylko wstanie z drzemki uciekamy dalej:-)

A ja tylko doniose ze nadal jestem w jednym kawalku. Bylam dzis na wizycie i wedle ktg i usg moge sobie jeszcze spokojnie pochodzic choc juz od wczoraj czuje lekka zmiane samopoczuciu i ogolnej sytuacji. dzis dalam sie tez pomasowac poloznej i powiem, ze jak w trakcie nic specjalnego nie czulam to teraz ledwo chodze bo tak mnie krzyz boli. Moze dziala i zdzaze przed kwietniem ;-) :-)Zobaczymy.

A co do pogody to u nas dzis mniej ladnie i padalo ale Julek i tak korzysta dzieki babci z dlugich spacerow. A od srody ponoc slonce i 20 stopni:szok:

Cicha w takim razi trzymam kciuki,żebyś przed kwietniem zdążyła :-)

U nas dziś tez przepiękna pogoda...
Jakby nie liczyć przerwy od 12 do prawie 14 na spanko małej to tak od 11 do 18 siedziałyśmy na dworze !!! Grzech byłoby siedzieć w domu...
Ania-moja Zu to też z płaczem szła do domu spać-ale już tak była marudna że szok...A obiadek dziś jadłyśmy na świeżym powietrzu....

My zaraz powoli szykujemy się do spania...
Mała już wykąpana i siedzi w piżamce przed bajką...
Zaraz idziemy po mleczko i chyba spać...
Mam nadzieję !!! Bo jestem padnięta po tym ganianiu za nią dzisiaj...
I mam nadzieję,że mała też szybko padnie po takiej dawce tlenu !!!

Cicha, codziennie Cię wypatruję. Jednak jeszcze w calości... Ale może faktycznie ingerencja połoznej pomoże. Cały czas kciuki mocno zacisnięte za Ciebie i maleńka Zosię:tak::-)

Cicha ty w tej ciazy jak ja w 41 tygodniu i wywoływany ,ale moze cos ruszy po masazu .Chyba Zosi bardzo dobrze w brzuszku i na swiat jej nie spieszno:-)trzymaj sie:-)
a pogoda była piekna do domu dotarłysmy dopiero o19.20 i spac.Mam nadzieje ze jutro podobnie

reklama
No Cicha ja urodziłam następnego dnia po masażu :) 01.04 - w sumie sympatyczna data...znam 2 osoby z tego dnia :) a mój łobuz oczywiscie jeszcze nie śpi i nie pomagają mu nawet dwa ganiane spacery dziennie...wczoraj po 2 h latania nad morzem nie spał jeszcze do 16 kiedy to wreszcie łaskawie padł na ponad godzine...a wieczorem znów 00.15 :(:(:( koszmar - normalnie to dziecko musi mieć 6h przerwy w spaniu inaczej jest problem...

Do góry