reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

oj TAK:tak::tak::tak::tak::tak:

Witaj Elwira22:tak:-----------zostan z nami!!:-)Czas naprawde szyyyyyyyyyyyybko i miło razem leci- mozesz liczyc na wsparcie ...podparcie i otarcie łzy.., a takze pochwalic sie swoim Skarbem..pisac o jego postepach....generalnie o wszystkim- wysłuchamy-chetnie poczytamy i jak mozliwe-odpowiemy- Z nami jest SUPER!:-):-):-):-)

reklama
Witam Panie poświątecznie !!! :-)
Mam nadzieję,że święta spędziłyście miło w rodzinnym gronie !!! ;-)
Kurde-myślałam,że nikt tu nie zagląda,a tu kilka postów pojawiło się od mojej "ostatniej-pierwszej" wizyty...
Czy tutaj w ogóle nie ma powiadomień o odpowiedzi w temacie ?? Muszę zaraz posprawdzać wszystko w profilu.:-p

Moja mała właśnie poszła z mama na kawę do mojej babci,pewnie zaraz wróci i pójdzie spać a wtedy będę miała godzinkę na to,żeby dokładnie przestudiować forum :tak:

W ogóle to Zuzanka marudna jest-przebiła jej się w nocy dolna trójka i zaczyna rosnąć i mała strasznie cierpi :-(Żel nawet ni pomaga !!! Ale jesteśmy dumne,bo to już nasz 15 ząbek w kolekcji !!! :happy:

No nic...Idę przygotować piżamkę dla małej i zamknąc okno w sypialni-może zanim wrócę ktoś sie odezwie :rofl2:

Witaj Elvira tez mam nadzieje ze u nas zagoscisz na dłuzej:-)

A z tymi powiadomieniami to zwariujesz bo jak dziewczyny wróca ze swiat to nie nadązysz za czytaniem:-D

Witaj Elwirko! Ja tu zagladam od czasu do czasu jak mam jakąś chwilkę. Generalnie dziewczyny są super. Gdyby nie one..... nie wiadomo jakby świat teraz wyglądał. Wsparcie 100%. :-)

reklama
Do góry