reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Pati na pewno będzie dobrze a najważniejsze że wykryto bo wiesz takie choroby w porę wykryte to duża szansa na wyleczenie- wiem coś o tym.Także głowa do góry, nie załamujcie się i myślcie pozytywnie bo dla Twojej mamy to jest teraz najważniejsze

reklama
ja też sie zastanawiałąm gdzie dziewczyny, no Rusałka - to wyjazdy, powroty itd - moze chwilowo nie miałą czasu, ale Cicha??? mam nadzieję że jeszcze się nie rozdwoiła tak po cichu...

Sumka, Ty też TAKA zarobiona, bo coś rzadko do nas zaglądasz;-):blink:
Ale ze mnie gapa - już doczytałam, że Ty przecież byczyłaś się.

:-):-):-)kochane no czuje ze zyje..budze sie na kacyku..niewyspana, ale szczesliwa:-):-D:-D:-D..po calodobowej imprezce..ogarniam mieszkanko..biegam po zakupkach..jedźimy zwiedzamy okolice Man-u, BYlismy nad oceanem w Blackpool..do wieczora siedzimy saczymy pyszne drinki..itd..a i z czasu do czasu udaje mi sie wyrwac..zostawic Adama z mała i ..wio kasynko:-)..oj "odpoczywam"..:cool2:

jak znajde chwilke wkleje fotki, coby cioteczki nas nie zablokowały :dry:;-)

ja też sie zastanawiałąm gdzie dziewczyny, no Rusałka - to wyjazdy, powroty itd - moze chwilowo nie miałą czasu, ale Cicha??? mam nadzieję że jeszcze się nie rozdwoiła tak po cichu...

Baska do tego jeszcze nie doszlo i po dzisiejszej wizycie moge powiedziec, ze raczej sie nie zapowiada na wczesniejsze rozwiazanie. Do Wielkanocy wiec bede klikac w dwupaku:-)

Pati bedzie dobrze z mama.Tak jak dziewczyny pisaly najwazniejsze to uchwycic na czas a potem sie tym zajac.

Rusalko tylko pozazdroscic rozrywek:-)

Rusałko, to super, że tak fajnie spędzasz czas!
Cicha, mozna wnioskować, że z Wami dziewczynami wszystko w porządku? Suuuper!

reklama
Do góry