reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Yasmine ja choć nie pracuję też się zgodzę ze piatek jest cudowny;-)W weekend nie muszę wcześnie wstawać i prowadzić córkę do szkoły:-D

reklama
aniab ja niestety wstaję podobnie. u mnie do wstawania zmusza Tymek. ostatnio nawet zaczął budzić się ok. 6-6.15. w ciągu tygodnia to nam pasuje (w końcu nie spóźniam się do pracy!).. ale sobota, niedziela... :no: berbeć nie może jeszcze pojąć że można sobie poleżeć do 10 :-D za dużo atrakcji czeka na niego poza łóżkiem ;-)

Mamoot - ja też padam wieczorem jak kawka. Choc i tak przy tej drugiej ciąży w prównaniu z pierwszą śpię bardzo mało.
Pamietam, że z Mieszkiem to odpływałam juz o 19:00 i tak do 4 miesiąca ciąży. A teraz mały nie pozwoli mi iść wcześniej spać. Czasem kładę sie na godzinkę ale potem i tak Mieszko nie wytrzyma i wyciąga mnie z wyrka, żebym dała mu mleko i posiedziała z nim aż uśnie.
Pocieszające jest to że ta senność jest juz u mnie mniejsza i może niedługo się unormuje ...

A i piatek też uwielbiam :-D

A ja zaraz mykam do Polski...Trzymajcie sie kobitki i udanego weekendu wszystkim zycze ...Buziaki dla maluchow:-) a dla tych w brzuszkach to szczegolne:-)

Czesc dziewczyny,

dawno nas nie bylo ale nie zapomnielismy:-):-):-):-):-)
Poszukiwalam ostro pracy i w koncu znalazlam. Zaczynam 3 grudnia.....i juz sie boje rozstania z Matim...w grudniu troche bedzie z nim tesciowa, troche pojedzie do moich rodzicow i maz ma wziac yrlop na 2 tygodnie a od stycznia niania...i to na caly duzy etat bo na ok 11 godzin, mam nadziej ze znajdziemy taka...i zastanawiamy sie nad przedszkolem od wrzesnia...tyle od nas, zaraz poczytam co u Was
Milego pobytu w Polsce Pati!!!!!

i witam nowe kolezanki i ich dzieciaczki:)))))))))))):-):-):-):-)

reklama
witam sobotnio

udało mi się zajrzeć bo Tymek jeszcze śpi - pospacerowaliśmy trochę, mały z przyjemnością robil "baaam". raz mu sie udało w niewielka kałużę ;-) zatem mamy do prania kurtkę, spodnie, bluze i rekawiczki hehehe

zrobiłam sałatkę i czekam na małżonka - bo dzisiaj na obiad pizza!!! (a miałam się odchudzać ;-))

Do góry