reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
ja jestem od 2,5 roku...ale nadal do Polski mnie ciagnie mimo ze coraz wiecej mam tu znajomych i juz ostatnie czasy tak nie siedze w domu tylko...Bo to juz tak u mnie jest ze nie ma jak to starzy znajomi i "stare smiecie"...:-)

a w jakim miescie masz rodzinke?

siostra mojego męża (szwagierka) mieszka już chyba z 10 lat w Niemczech, ma męża Niemca i 5-letnią córkę Frankę. mieszkają na południu w Bawarii w niewielkim mieście Hof. Tam szwagierka i Schwager Mike studiowali. teraz ona pracuje w Hofie (w sklepie z ciuchami), natomiast on dolatuje do Frankfurtu.

Kasiu, wielkie gratulacje - Twój tytuł brzmi groźnie ;-) Ja zazwyczaj jestem optymistką, ale obawiam się, że jednak będziesz miała co tu z nami robić...:-)

dzień dobry - dzisiaj zaglądam w biegu bo dużo spraw służbowych się nazbierało.
Trzymajcie się ciepło (gdzie to ocieplenie?!?!), miłego dnia.

Potwierdzam - zima! Na drogach slizgawica. Moje auto dzisiaj mnie nie słuchało na drodze i zamiast skręcić do roboty pojechało sobie dalej....
Zawróciłam jednak niestety i pracuję :confused2: Byle do 15:)

reklama
dzień dobry. wstaję rano a tu..... minus 5 stopni, czyli normalka :baffled:
wczoraj oglądałam do 23. "YouCanDance", a rano Tymek zrobił pobudkę o 6 - oj ciężko było wstać, ciężko..
miłego dnia Wam życzę i zmykam do obowiązków służbowych.

Do góry