reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dziękuję dziewczyny za wsparcie :) Jakoś przeżyłam dzisiejszy dzień i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa, chociaż myślałam że załatwienie moich spraw może zając ok 2 h (teoretycznie naprwdę by mogło) to zajęło prawie 7 tak się dziwnie różne papierki do podpisania itd rozmnożyły i w domu byłam ok 16....Wróciłam sobie nawet PKS-em ale z moim ulubionym kierowcą który jeździ bardzo ostrożnie (nie o wszystkich można to powiedzieć).
Teraz mi trochę bardziej niż zwykle wychodzi zmęczenie ale jest ok
AniuS - podziwiam, chociaż myślę, że gdybym miała tylko jedną pracę tu na miejscu i gin by mnie nie przestraszył skracającą się szyjką, to bym też nadal pracowała :D jednak jak już się przestanie to ciężko wrócić, a jak człowiek ciągnie to jakoś to szybko leci - tak jak u mnie jeszcze 3 tyg temu :) ale po tym okresie w domu wydaje mi się jakbym siedziała w domu od zawsze...

reklama
Oj Baśka ale się wczoraj przesorsowałaś....tyle bieganiny, stresy ty naprawdę chcesz juz urodzić...a przecież masz czekać na mnie hihihi...nie szalej z tym nie oszczędzaniem się...
Mnie ostatnio bardzo boli krzyż....
a ja wczoraj zaszalałam ...byłam u kosmetyczki...2 godziny przyjemności.....pedicure..pięknie pomalowane paznokcie u nóg...bo teraz samej mega trudno schylić się do stóp...potem regulacja brwi....i maseczka nawilżająco-liftingująca z delikatnym peelingiem....wyszłam super odnowiona i zrelaksowana...tym bardziej że mężuśprzyjechał po mnie z bukietem róz..miałam wczoraj imieninki..chociaż u mnie w rodzinie obchodzi się urodziny to zrobił mi mój Kochany taką miłą niespodziankę....wczorajszy dzień był super...

E, to się nie przyznałaś do imienin...ale dziś cie dorwe :D A gdzie byłaś u kosmetyczki?
i nie bój sie że cie przegonie - nie ma szans, musze troche się starać żebyś potem za długo sama na spacery nie chodziła :D
Za mną od wczoraj chodzi żeby zrobić coś z włosami - przy czym u mnie to wielkie coś polega jedynie na zafundowaniu im lekkiego kolorku przy pomocy 2 saszetek paletty (takich niby do 8 myć) Bardzo dawno tego nie robiłam a mój naturalny kolor jest taki nijaki...

OluK- wszytkiego najlepszego z okazji imienin ( spóźnione, ale jak najbardziej szczere!:) - dużo zdrówka, szczęścia, łatwego i szybkiego porodu :)

a Agaciulko28 - Tobie został jeszcze tylko jeden dzień laby :):)- od jutra wcielasz sie w nowa rolę ;D ale fajowo...a mi zostało jeszcze 19 dni:)

co do włosów - ..byłam u fryzjera - podcięłam i zafarbowałam na ciemnt szatyn (wyszły praktycznie czarne z poblaskiem brazu) - tak jak chciałam..:) a przed porodem zamierzam jeszcze zarzucic kilka jasnych pasemek na koronę :)

OluK - wszytkiego naj, naj, naj z okazji imienin, szczesliwego i szybkiego porodu i super maluszka:)))))))

Tez zamazylam o kosmetyczce, moze sie wybiore ....:)Fajnie by bylo..ostatnio bylam na poczatku kwietnia...bardzoooo poprawia samopoczucie...

Mam koleżankę kosmetyczke i juz zaplanowałam sobie, ze po porodzie wychodzę od niej - piekniejsza, lżejsza i jędrniejsza (nie wiem jak to zrobi- liczę na cud:) :D

To jest pomysl, tez sobie zafunduje kosmetyczke, jak jeszcze maz bedzie na urlopie z nami...:))))))
Chyba az takiego duzego cudu nie bedzie potrzeba Rusalko :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Olu wszystkiego naj, naj, naj i szybkiego i łatwego porodu ;D ;D ;D ;D ;D
A co do kosmetyczki to rzeczywiście przydałaby sie chwila relaksu. Ostatnio robiłam podejście ale skończyło się tylko na regulacji brwi bo moje maleństwo tak kopało, że nie mogłam sobie znaleźć miejsca na fotelu no i stwierdziłyśmy z kosmetyczką, że trzeba to przełożyć na po porodzie :(
A jeśli chodzi o malowanie paznokci u nóg to ostatnio to przerabiałam i muszę wam powiedzieć że brzuch przeszkadza, ale zrobiłam się jakaś taka elastyczna, że mogę założyć nogę na głowę więc nie było tak źle ;D ;D ;D

reklama
o matko Sumko - noga na głowę????? :laugh: :laugh: :laugh: w ciazy?????? ;D- Ty niezła kase za taki wyczyn mogłabyś dostac - ja bym z takiego daru skorzystala 8)

Do góry