reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasia De obrzydlistwo. Dobry artykul na odrzut od slodyczy.

Pati ja tez kupuje te kasze co Sylka czyli Kupiec i jak do tej pory sensacji nie bylo. Ale zaczne sie tez lepiej przygladac co niektorym specyfikom.

reklama
Pati juz mi dzis Kasia zwrocila uwage, ze milcze wiec powiem, ze mamy sie dobrze. Tak przynajmniej mysle, no bo ja napewno a 'male' chyba tez. Nastepna wizyta pod koniec pazdziernika to sie potwierdzi.bA na razie ja sobie rosne i folguyje zachciankom i tyle tego mego ciazowego zawrotu glowy bylo:-) Jakos ta druga ciaza szybciej leci i jakos tak na luzie... czasem nawet troche szkoda....

Kasia przeczuc tym razem brak a plci nie znam choc ,mnie korci zeby wyskoczyc tu w kraju na usg no bo nastepne czyli polowkowe juz u siebie bede miala dopiero w drugiej polowie listopada. A co do imion to na razie nie mysle o tym zbyt powaznie no bo i tak nie jestesmy z mezem dobrzy w wyborach wiec poczekamy do momentu jak juz bedziemy wiedzieli dla kogo mamy wybierac. Cos i tak czuje, ze nie obejdzie sie bez dylematow;-):-)
No a to usg to mnie korci, ze hej....:-) Wstyd sie przyznac normalnie...

Cicha fajnie ze dobrze sie czujesz...To najwazniejsze no i by fasolka dobrze sie rozwijala...:-)
A wozek zostawiasz po Julku czy juz sprzedalas? bo ja chyba bede teraz moj sprzedawac i kupie sobie jakas parasolke...Dobra kase jeszcze teraz za niego wyciagne bo na gwarancji trosche jeszcze bedzie...:-)

Pati moj jak nowka wyglada wiec tez pewnie dobrze by sie soprzedal bo widze, ze ladnie chodza na ebay-u ale ja swoj zostawie przynajmniej do lata 2008. Dopoki moge uzywac gondolki to skorzystam a potem moze przejde na podwojny (tak sobie mysle o phil&teds) ale pewna nie jestem bo moze Julek juz bedzie super samodzielny i spacerowka mi wystarczy:-)
A o sprzedazy bugaboo tak myslalam, ze w koncu zamiast go wystawic pojechalam do sklepu i dokupilam do niego spiworek i kolka na zime (duzo wygodniejsze na nasze gorki) Tak wiec na razie zostaje z nami do lata 2008.
Daj znac w sumie jak swoj sprzedasz i jak Ci poszedl.

baardzo mi sie Cicha podobają te wózki -phil&teds. Nawet kiedys sobie taki"planowalismy" z Adamem.., ale przyznam sie cicho, ze tu w Uk czuje sie cholernie samotna i jakos tak "paruje" ze mnie chec posiadania drugiego dzidziusia teraz:-(..

reklama
Do góry