reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Heatherku - dbaj o siebie! duzo wypoczywaj!:tak:duzo zdrówka!!!!!!!

co do czasu spedzanego na bb..hmm..ja statystycznie spadłam:/..(czestsc moich wypowiedzi)- a wstyd, bo jestem tu"najstarsza ciocia bb"-czyt. najdłuzej tu jestem..(kiedys-nie tak dawno:happy:miałam najwiecej postów:-p..no, a zerkam na aktywnosc w wątkach..i kurcze plasuje sie gdzies posrodku badz jeszcze nizej:szok:..o nie! czas to nadrobic!..a jestem mamą gł. siedzaca w domu:dull:..(gł. bo jak wiecie zyję na dwa domy i pracowałam dorywczo - i niedługo znowu do pracy..bo ja kota w domu dostaje:wściekła/y:

słyszałam..masakra:szok::no::no::no::no::no:

a słyszałyscie, ze w jedzonkach gerbera :p matka podajac dziecku jedzenie znalazła odłamki szkła????...sprawa sprzed tygodnia:no:

Niezle sie dzieje...Zaraz sobie przypomialam robale u mnie...ale nie takie duze a malenke-miejsze niz ziarnko maku...Szalu dostaje jak tylko sobie pomysle...ale wreszcie wyczailam skad i jak...
Jak jezdze do szczecina to kupuje taka blyskawiczna kasze manna "Kasia"...No i postawilam do szafki gdzie trzymam przyprawy,maki itd...Otwieram raz cukier-patrze a tam peelno malenkich ciemnych robaczkow,otwieram kae a tam to samo,w hebatach ,wszedzie gdzie bylo cos otwarte...oczywiscie musialam prawie wszystko wyrzucic...Zostawilam tylko te rzeczy ktore fabrycznie dobrze byly zamkniete ni i pozbylam sie swinstwa....No i niedawno kupilam zas kasze manna (wtedy za pierwszym razem nie wiedzialam skad te robaczki) i otwieram paczke a tam znowu robale!!!!!!Ja pierdykam no przeciez to paranoja...Burdel na tych polkach maja i jeszcze mi cholera burdel robia...Koniec teraz bede zagladac wszedzie gdzie sie tylko da jak bede cos takiego kupowac..Fujjj no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pati robale lubią kasze manne - ja zawsze kupuje taka w foliowych opakowaniach najlepiej jak najmniejszych zeby szybko zuzyc.
Ostatnio z firmy Kupiec i nie przytrafiły mi sie tam robale:tak:

reklama
Do góry