reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Basia baw sie dobrze............ :-)
Wiecie co tesknie czasami za tym ze nie ma dziadkow blisko nas :-(. To juz prawie 2 latka jak nigdzie nie bylismy z mezem sam na sam pobawic sie , szkoda .............:-(

reklama
Stokrotki my mimo że mamy dziadków blisko rzadko wychodzimy gdzieś sam na sam bo dziadkowie też lubią wychodzić:-Di czasami jak my byśmy chcieli gdzieś wyskoczyć to terminy nam się pokrywają:-)Ale nie martw się kiedyś na pewno Wam się uda gdzieś wyskoczyć:tak:

A ja w sumie nie wiem czy pisalam ale znalazlam dziewczyny(a raczej to ona mnie-na gg) ktora w razie potrzeby bedzie zostawac z Mloda:-) To 21-letnia polka ktora u jednej rodziny tu w Berlinie pilnuje ich 3 dzieci...Spotkalysmy sie juz kilka razy-w sumie tak na kawe bo chcialam ja poznac gdyby w razie co miala zostac z Noemi...Bardzo mila dziewczyna,a Noemi zaraz w pierwsze 5 min.wdrapywala jej sie na rece:-) Wywalimy jakies 40-50 euro i mamy problem z glowy gdzie zostawic mala w razie wyjscia:-)

No Pati to Ci się udało:tak:A tak właśnie sobie myślałam też że zagranicą tyle Polek i nieraz właśnie można tak poznać taką okazyjną nianię:tak:

ja w Anglii tez mam problem- w sumie nie z wyjściami(bo jak tu jestesmy to naszwędamy sie i pobawimy - z e w UK odpoczywamy troszke i jakoś mi sie nie teskni;-), ale oboje chcemy isc szkoly jezków obcych - te same dni i godz - i dupcia balda - bo tu znajomi to sami studenci i takze uczacy się:baffled:..w sumie poznałam kilka polek - mam - nawet tu z bb i spotkałyśmy sie w man (zapomniałam opowiedzieć - miłe dosciadczenie!- nasze dziewczynki są rowiesniczkami - tylko kolezanki tu poznanej jest z kwietnia

Oj impra była udana - wesele na całego! Ogród pięknie urządzony, oświetlony małymi lampkami, najpierw kapelka jazzowa, a potem tańce do białego rana. Dosłowie do białego, bo o 5.00 jak wracaliśmy właśnie świtało. Ale my byliśmy kiepscy. Jak młoda para odjeachała o 6.30, to DJ się zwinął, ale najwytrwalsi goście wystawili sprzęt grający z domu i właśnie brali się za tańce. Ostatni poszli do domu koło 9.00.:-D
Fotki, będą ale później, bo muszę trochę odespać.:-)

Mamoot brzmi niezwykle ciekawie... z jednej strony tak kameralno-romantycznie a jednoczesnie z drugiej szalenie i spontanicznie:-) Juz sie fotek nie moge doczekac:-)

reklama
Do góry