reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
My jedziemy na wczasy zdrowotne do Bochni:) boje się jak to bedzie z moimi nadpobudliwcami cały dzien w drodze :) pierwszy raz tak daleko...

Sylwia - fajna sprawa, my płynęliśmy chyba trochę podobnie (gdzie kończycie?) na Pogorii 8 lat temu:)

Fredzia, cieszę sie, że się udało i że la ma sie dobrze.

U mnie może nic nie wyjść z weekendu majowego, bo być może będę musiała w pracy siedzieć.
Chłopcy będa mieli wielką atrakcję, bo moi rodzice zabieraja chłopców na tydzien do Grecji :-) Frajda bedzie na całego.
Myśmy mieli jakieś plany żeglarskie, ale wszystko się rozmywa i nic nie wiadomo.

Ja znów jakoś imprezowo. :-) Najpierw w piatek z przyjaciółka się zasiedziałam w knajpie do północy. Wczoraj za to miałam spotkanie klasowe, tez było fajnie i długo.

Mamoot ale fajnie chłopaki mają:) a dzieci brata nie zazdroszczą? dzielicie jakoś takie "przywileje"?

Sylwia
pytałaś czemu natłok pracy - po pierwsze byłam w tym roku prawie miesiąc na zwolnieniu, po drugie jedna z psycholożek jest już ponad 2 miesiące na zwolnieniu więc jej praca dzieli się na resztę, po trzecie - mam pod opieką m. in. szkołę gdzie powstaje klasa terapeutyczna i integracyjna i jest kilka integracyjnych tam jest baaaardzo dużo badań...no i to wszystko razem wzięte powoduje że mam badań i pisania dwa razy więcej niż normalnie

Fredka - mam nadzieję że zabieg pomoże Ali, wiele osób sobie bardzo chwali...i dziwne że laryngolog wcześniej wysięków nie widział w uszach - one mogą powodować spory niedosłuch, może teraz będzie lepiej z ali mową...tego życzę :)

Fredka, ale fajnie, że już po. Oby teraz było tylko dobrze
Sylwia, no czadowy tydzień Wam się zapowiada!
My nic nie planujemy na długi weekend majowy. W jeden dzien na pewno taki wypad na rowerach połaczony z ogniskiem. A reszta? Nie wiemy jeszcze co bedziemy robić. Też w sumie urlopu nie planowałam

do nas na weekend majowy(przedluzony do tygodnia:) przyjezdza moja przyjaciolka z mezem i dziecmi:) cieszymy sie bardzo i stresujemy zarazem, bo zalezy nam by wrocili od nas z "wokiem" pozytywnych wrazen i szczesliwych chwil:tak:
pozniej chcemy my jechac do Polski przelom maja/czerwca, ale czekamy na paszport Gracusia i to zadecyduje...

Weekend natomiast minal nam calkiem przyjemnie- W piatek z mezulkiem na relaxie saczylismy baileysa, w sobote do poludnia ja w pracy, Dusia w polskiej szkole a chlopaki szaleli w parku- Dusia przed 13 do nich dolaczyla. Pozniej obiad, porzadki i wieczorem wpadli (spontan) znajomi na malibu i wrapy ze spzinakiem;-) i siedzielismy do 24...a rano pobudka i wypad -zakupy, ikea, popoludniowa drzemka i wieczorem stzrala z psem do parku na 1,5h spacer wkolo jeziora- ...uwielbiam ten park(jak niewiele niestety miejsc w Man:p

My wyruszamy do Pl. na komunie :-)

A macie plany na letnie wakacje juz'? my jestesmy na etapie poszukiwan i w szoku jestesmy bo bardzo duzo pozajmowanych hoteli ktore sie nam podobaly na ten okres wakacji... W dodatku ceny tez niezle... jak juz nam w oko wpada to pomiedzy 3500 euro do nawet 6 tysiecy... i nie sa to karaiby.... a patrzymy na Turcje,Portugalie,Majorke...

Baska, dzieci brata moga jeszcze nie do konca kojarzyc o co chodzi. Moi Rodzice zawsze bardzo starannie rozdzielaja przywileje. Z reszta juz mowili mojemu bratu, ze nastepnym razem pojedzie Jas i Basia. Na razie jada moi chlopcy, bo sa najstarsi i rodzice maja z nimi czestszy kontakt niz z dziecmi Konrada.

reklama
Pati, my nie planujemy letnich wakacji. jeśli gdzies pojedziemy to będzie spontan
Jejku, jak ja lubię wiosenną pogodę. Tylko, żeby jeszcze dzieci nie chorowały...

Do góry