reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamootku ale super spedzony weekend :-)

My dzis alboi jutro jedziemy kupic mlodej nowy rower... w sobote bylysmy przymierzac... :-)
Od wczoraj wiosna pelna geba...Nawet zaliczylam opalanko na balkonie u bratowej :-) normalnie po 15 min. byl juz slad po podciagnietych rekawach... siedzialam sobie na samej bluzce :-) w plusie bylo 10 stopni... i dzis tez tak chetnie wstyalam bo slonce za oknem i tez ma byc ladnie... ale od jutra znowu szarrzej,opady deszczu ,ale temp. ma byc calkiem znosna...a za tydzien ma byc +20!!!! wiec na bank sezon grillowo/ogniskowy otworzymy :-)

reklama
Wow, wiosną czuć, nawet w Waszych postach. Do nas dziś przyszła!!! Ale fajnie słoneczko świeci, ale jeszcze zimno! Rano było -5! Rowerki poczekaja pewnie do weekendu jak utzryma się tendencja wzrostowa w temperaturze:tak:

ja dzis caly dzien na szmacie jechalam ufff...walczylam takze ze sterta prania. Dzieci po swietach mialy jeszcze tydzien wolnego wiec od wtorku do piatku byly u dziadkow , a my laba:) tzn..nie taka do konca, boi konczylismy remont i ja wiecej pracy wzielam. ale wieczory byly nice:))))))):rofl2:codziennie drinasek winiaczek :)))))z mezuliem.

ogolnie zaczynam sie zbierac po malym kryzysie zycia w uK jaki mnie ostatnio dopadl i dostrzegam pozytywy pewnych spaw(jutro postarm sie byc tu na relaxie zmulic po pracy w szkole, jesli mi tylko A. swojego lapka zostaw i poopowiadam conieco..i(moj sypnal sie i moze *******a, ale trzeba zmobilizowac sie i dac go do pzregladu..

pisze szybko, bez skaldu bo juz mi moj A. nad glowa stoi i wola do wyrka, wiec do juterka kochane!****
aaa
dzis kupislmy dzieciom pod dzien dziecka(nie wytrzymaly:/...trampoline do ogrodu:happy:
Pati- wiem wiem, foty...moze w koncu jutro obcykam chate i dam...obiecuje, ze sie postaram!

Kasiu śnieg,,, co za porażka. U mnie dzisiaj siapił deszcz. Gdzie to słońce się podziało...
Jutro jedziemy do szpitala. Ala ma zabieg. Udało nam się zakwalifikować. Torba spakowana, byle do jutra. Trochę się boję. mala będzie usypiana. jak wrócimy to się odezwę,

Fredka-kciuki zaciśnięte!!!

u nas wczoraj zasypało, jak odsłoniłam okno i wiązankę puściłam...dobrze żechłopaki nie slyszeli
i na jutro w prognozie śnieg z deszczem...

reklama
Fredka, mam nadzieję, że wszystko przebiegło pomyślnie i Ala dochodzi juz do siebie!
Dziś wiosennie za oknem. Co za zmienność! Jak w kwietniu:baffled:

Do góry