reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla koniecznie foty...Rusia tez nam obiecala-taaaaaaaa -juz mi leci po powiece czolg... :-D

Mamootku chociaz Ty daj :-D kocham Wasze foty :)

no dawać dziewczyny nie obijać się:)
my tez nie dajemy o sobie zapomniec dzięki fb choć zdjęć znacznie więcej więc jak uruchomię picasse to uracze duzom ilościom ;)

Eeee... ja nie mam konta na FB, więc prosze mnie dopieścić zdjęciami :-)

Wyjazdowe wstawię, ale ostatnio ciężko mi się dorwać do kompa, bo Marcin wieczormai pracuje w domu. A o takiej porze jak teraz to już chcę spaaaać.

O tej porze to już dawno spałam:-) Padam wieczorami jak kawka
Dziewczyny, czy wasze dzieciaki potrafią wiązać sznurowadła?

reklama
Moja niestety nie umie :-D chciaz czasami kokarde w szlafroku zrobi...ale przyznam szczerze ze unikamy sznurowanych butow :-D

Ale wreszcie mamy sukces-mloda sie przemogla i juz od ponad miesiaca sama podciera sie po grubszych sprawach bez wolania mnie UFFFFF :-D

Do góry