reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Nooo, jak dzieciaków nie ma w domu, to taka cisza, że aż głupio:-)
teraz wiem, że wybór szkoły, to niezła zagwozdka. Oczywiście jak ktoś nie ma wyboru, to sprawa jest oczywista. Ale na 99,9% jesteśmy zdecydowani, więc już czuję ulgę. A jak zapiszę, to już w ogólę będę "wyluzowana" ;-)

reklama
Kasiu, to fajnie, ze decyzja juz wlasciwie podjeta :-)

Ech, ale mi szkoda, ze ta odwilz przyszla. Mam nadzieje, ze na Mazurach ciut chlodniej, zeby chlopcy sie w sniegu wybawili.

Papiery wypełniłam. Teraz tylko złożyć :-)
No i do nas odwilż dotarła - dziś takie wielkie kopy śniegu spadają z drzew i dachów. Ciapa na całego:tak:

U nas też chlapa, ale rano było bardzo ślisko na chodnikach. Kobitka przede mna na przejściu dla pieszych o mało szpagatu nie zrobiła:szok:

A u nas całkiem znośnie jeździmy na sankach a dzisiaj był plan na lepienie bałwana ale chyba nie da rady gdyż za duży mróz bo utrzymuje się minus 6.
Wczoraj wykonaliśmy wielkie zakupy w IKEA i dzisiaj chyba juz dam rade wszystko rozpakować, bo nie wiem czy się chwaliłam ale mam nową kuchnię

reklama
Ferie za nami.
W sumie jedne dzień była kiepska pogoda, a potem się ochłodziło i zrobiło zimowo. A na koniec nas zasypało :-)
Jeździlismy na nartach, na biegówkach, na sankach i na łyżwach. No i spacery.W drugim tygodniu byli taz z nami moi rodzic i Jas i Basia mojego brata. Troche kłótni między dziećmi, ale tez duzo radości.
Ja co prawda wieczorami pracowałam - czyli to nie był urlop, ale jednak całe dnie miałam bez pracy, więc tez jakiś odpoczynek.

Do góry