reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U mnie w pracy troche się rozluźnila sytuacja. To się wzięłam za zaleglości domowe :-) Bigos, pierniczki, sprzątanie, kupowanie prezentów. I czas mi smiga....

reklama
To ja tylko wzięłam się na kupowanie prezentów i chyba mam już wszystko. Zostały pierniczki do dekorowania i ogarnięcie chałupki. Ale szaleć nie będę.
U nas odwilż... Nieładnie jest

my juz kupilismy Dusi prezent nintendo 3d xl
a dla Gracusia mamy upatrzony - tomek i przyjaciele - tory i wagoniki.
ja chce pizame i kosmetyki
a Adam elektryczna golarke
Mamie kupuje bluzke/tunike, a Tacie jeszcze nie wiem..
Reszta dostaje zdjecia dzieci:)w ramkach:p

Ja jednak nie zdecydowalam sie na to nintendo... kurde 220 euro sama gra...plus gry do tego jedna ok. 50 euro... no i nie mam pewnosci ,ze mi dziecko bedzie sie bawic tym...a dwa nie chce by tylko grala :-D wiec postanowilam kupic cos podobnego-tyle ze ma 80-100 gier juz na karcie :-) kosztuje tylko 70 euro :-) a w promocji widzialam za 40 :-D wiec jeszcze kilka duperel bede mogla dokupic :-)

Załączniki

• 045844784-arcade-neo-pocketkonsole-mit-100-spielen-farbe.jpg
    045844784-arcade-neo-pocketkonsole-mit-100-spielen-farbe.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 34
  • arcade-neo.jpg
    arcade-neo.jpg
    68,2 KB · Wyświetleń: 27
Ja jednak nie zdecydowalam sie na to nintendo... kurde 220 euro sama gra...plus gry do tego jedna ok. 50 euro... no i nie mam pewnosci ,ze mi dziecko bedzie sie bawic tym...a dwa nie chce by tylko grala :-D wiec postanowilam kupic cos podobnego-tyle ze ma 80-100 gier juz na karcie :-) kosztuje tylko 70 euro :-) a w promocji widzialam za 40 :-D wiec jeszcze kilka duperel bede mogla dokupic :-)

wlasnie drogie to bylo strasznie, ale Duska zna sie na tych gierkach i to co pokazujesz ma i ja szybko nudza... Ma x boxa, ale to dla niej zmulone;/...i Adam uzywa:D . ona co urodziny, okazja jakakolwiek nic innego nie chciala tylko to nintendo. Bawila sie u swoich kolezanek i po prostu marzyla i ona o tym. Mozna nagrywac filmy, bawic sie nak w picassie, ...my dalismy 189,99f a jedna gierka tu kosztuje 30 f ...

Kasiu jaja kazdy chyba zna-super , wciagalo jak diabli!:-D

No ja narazie jej kupie ta gre... zobaczymy... zawsze moge kupic inna :-D

A jajka pamietam-kurde wiecie ,ze juz patrzylam kiedys zeby sobie ja kupic! :-D ale nigdy nie znalazlam... a moze Wy wiecie czy jeszcze mozna cos takiego kupic? i najwazniejsze -gdzie ;-)

Ja jutro wybywam na maraton zakupowy... zobaczymy czy wszystko kupie :-D a w polsce mam zamiar sie w Mohito obkupic :-D

reklama
Kasia duzo rzeczy mi sie stamtad podoba... i tak wlasnie mi sie przypomialo ze gdzies zgubilam skorzana branzoletke ...Tu tego sklepu nie ma...wiec nic mi sie tam nie opatrzylo :-D i cenowo nawet spoko :-) Ja kupilam dzis gre,Adamowi czapke i szalik z Tommy hilfiger,za Adama dla dziadka prezent musialam kupic,troche slodyczy i jutro jade dalej bo dzis leczymy wszyscy mega kaca i sil zabraklo... :-D

Do góry