reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

U nas mróz. Około 9 stopni na minusie. A co do prezentów-symboliczne. Ala dostała konika do malowania a Ola zestaw kreatywny CZuczu. A co najciekawsze ma totalnego fioła na punkcie szczurków :) .

reklama
u nas Mikolajki bardziej na slodko- dzieci dostaly kilka paczek i oprocz tego od mojej sis Gracus kapcie z tomka i przyjaciele, Klaudia zestaw do robienia balwankow itd...i od Adama sis Gracus auto z narzedziami- od reszty paczki slodyczy

zszargane nerwy mam ..2 tyg bylismy w Polsce- smierc Adama taty, ja pochorwalalm sie trafilam do szpitala z pocz. zapalenia oskrzeli, pozniej Dusia zapalenieucha, silnik w aucie nam padl, gosc ukradl nam 5500 zl, i na koniec noc przed podroza Gracus goraczkowal..spoznilismy sie na prom bo samochod nam szwankowal w drodze -doplacalismy..no tak w skrocie co u nas...chcialabym zapasc w sen zimowy!

Rusiu kobietko.... Lepiej się już czujesz? Gdzie byłaś w szpitalu?

O rany jak się wali to po całości.

Trzymaj się cieplutko.Bardzo dużo zdrówka Wam życzę!!!!!!

Rusia, a co to za "szczęście" Cię spotkało, że taka kumulacja?:-(Normalnie pasmo nieszczęść. Mam nadzieję i trzymam kciuki, żeby już było wszystko dobrze
U nas ok; weekend na sportowo. W sobotę byłam na maratonie fitness a w niedzielę byliśmy na turnieju futsalowym. A dziś Miki poszedł po 2 tygodniowej przerwie do przedszkola. Ale się cieszył! Kurcze, 2 tygodnie i święta... Czas płynie nieubłaganie...

u nas duzo sniegu..ale zaczyna topniec bo bylo w plusie... pod wieczor zaczal sie robic przymrozek...tanczylam dzis autem na parkingu...myslalam ze jedbla dostane...samochod wieczal sie na sniegu,a potem nie moglam ruszyc bo lod sie robil i sie caly czas slizgalo...na szczescie pod blokiem stala taczka z kamyczkami i lopata... 15 min. dobre sie meczylam,przeklinalam,kopalam i podsypywalam :-D

Cala strona mi gdzies umknela...

Rusia jak to tyle na raz???? matko jednyna... jak Was okradli?
Wyrazy wspolczucia z powodu tescia... Mam nadzieje ze Wasze pasmo nieszcesc zakonczone?

o i nie koniec- w nocy dzieci wymiotowaly od 8 do 9 rano...bylam u lekarza o 13.30- Klaudia okazalo sie, ze taka jednodniowka, bo faktycznie juz od 10 wszystko przeszklo, ale Gracus ma antybiotyk infekcja gornych drog oddechowych i stad wymioty...
Dzis pierwszy raz bylam w pracy, dostalam kartki z kondolencjami a podczas rozmowy z dyrektorka- rozplakalam sie...

a okradl- wpacilam w hurtowni 5500zl za solary...nie przychodzily w terminie...pojechalismy na hurtownie-bankrut. zwodzil nas..okazalo sie, ze ma mnostwo dluznikow, ze mu noge zlamali, samochod przejeli...i oddal nam w towarze(guzik juz mial) jakies materialy typu cegla, regipsy..reszte ma wpalcic do konca roku...MOzna by bylo sprawe zalozyc i tyle, bo fakture mielismy..ale my nie mamy czasu, jestesmy za granica...wiec juz mi sie nawet o tym pisac nie chce..

reklama
Do góry