reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ufff jakos przezylam ten weekend... z pierwszej imprezy wrocilismy o 04:00...a u mojego brata poszlismy spac o 04:30 jakos...Alkoholu mam dosc!!!! nie weiem czemu ale z czwartku na piatek na tych urodzinach przez cala noc wysaczylam 5 piw a czulam sie masakrycznie...Ledwo przygotowalam mloda do szkoly...potem poszlam spac i spalam do..... 14:30... odebralam mloda o 15:45 i wrocilismy...wypilam herbate,Adam zdazyl z pracy wrocic ,a ja do lozka zaraz i dalej spac ,zeby dac rade otrzasnoc sie na kolejna impreze o 20:00 :) Prezenty solenizantom sie podobaly,pojedlismy i na obu dzamprezach bylo naprawde fajnie :)

reklama
Wow Pati, poszalałaś!
U nas weekend minął spokojnie. Wczoraj m był w pracy. Pod wieczór odwiedziła mnie ciocia z kuzynką. Fajnie, bo długo u nas nie były. A dziś m na szkoleniu. No to żeby nie siedzieć samej, poszłam z dzieciakami do moich rodziców. A potem jeszcze wpadli teściowie na kawkę. Jak zwykle te dwa dni szyyybko minęły.
Aha, strzeliliśmy sesyjkę dzieciakom. Ot taka https://www.facebook.com/media/set/?set=a.305753316207314.75401.278967608885885&type=1

Pati, to szaleństwo było :-)
Kasiu, CUDNE!!! 3 fotka mnie rozmaśla totalnie :-)

U nas wyjątkowo spokojnie. Tylko wczoraj wpadli do nas znajomi po południu. A dziś tylko rano basen i potem spokojne popołudnie w domu.
Tylko w piatek wieczorem byłam na bębniarskiej imprezie i poszalałam do północy. Musialam odreagowac prace. Bo roboty huk, a ludzi do pracy ostatnio ubywa. I już nie wiem w co ręce włożyć.

Kasia śliczne!!! my favourite is ....2 and 7 ;) kurcze moze ściagnę pomysł choć u nas aparat kiepski a i chłopaki nie wiem czy będą pozować tak spokojnie

i co mi się tak na marginesie rzuciło w oko-jaką Mikołaj ma chuda nóżkę:)

Dzięki dziewczyny!
Baśka, on cały taki chudy jest:-DI powiem Ci, że naprawdę bardzo grzecznie pozowali - chyba pierwszy raz! Ale podbała im się cała oprawa, przygotowania. Choć nie omieszkali stwierdzic, że to ciężka "praca"

reklama
Do góry