reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Rusia no to super:)
Pati a gdzie ty się ostatnio podziewałaś?

no u nas na razie kryzysu Bartkowego ciąg dalszy - rano płacz że nie chce iść, potem płacz że nie chce wychodzić....jakoś chłopak nie moze sobie z emocjami poradzić w ogóle, no ale mam nadzieje że to kwestia czasu
A Karola Pani dziś bardzo chwalila że ładnie posprzątał po zabawie (jako jedyny - reszta się zmyła) i w ogóle że brał udział i słoneczko dostał...także miło choć Pani chyba mimo wszystko troche ich nie ogarnia bo mówiła że zjadł sniadanie a on przez cały dzień tylko banana nawet nic nie pił:( no ale kolegów zapoznał - imion jeszcze nie pamięta ale widziaąlm jak się super bawili na boisku

A właśnie Rusia - super, że masz tę pracę u Kaludii w szkole! Gratuluję!
Baśka, to faktycznie - nie może się chłopak zdecydować, więc płaczę dwa razy ;-)
ja dzis w pracy po 2 tygodniach urlopu - ale kiszka :-/

Rusiu gratulacje!!!!!
Baśka z Alą jest podobnie. Wczoraj rano wyła przekoszmarnie. Całą drogę do przedszkola przepłakała. A dzisiaj co temperatura, katar i ból gardła. Tego właśnie się obawiałam.
KasiaDe współczuje Ci bardzo. Ja zasmakuje tej przyjemności już wkrótce. I co to będzie ! :)

Dziś wstałam, uwaga, o 9.45! Obudził mnie telefon:szok: Dzieciaki spały u dziadków, więc mogłam sobie pozwolić na leniuchowanie, ale żeby aż tak? Nieprzyzwoicie;-)

Przyzwoicie Kasiu, przyzwoicie :tak:

Ależ miałam superowy weekend! :-) :-)
W piątek wyjazd z pracy. Impreza była fantastyczna. Miejsce pełne uroku. Dj się spisał i muzyka była świetna. Zabawa ze znajomymi z pracy też super. Razem z koleżanką rozkręciłyśmy całą imprezę, bo po prostu weszłyśmy na pusty parkiet i zaczełyśmy tańczyć. :-D Po chwili juz miejsca nie było. Wszyscy chyba czekali na "znak" ;-)
Tańczyłam niemal bez przerwy od 20:00 do 4:15 :szok: Sama nie wiem skąd tyle zapału i siły. I do tego o tej 4:00 dj nas wygonił, bo mówił, ze już kończy. Ja bym tam mogła bawić sie dalej. Wytańczyłam się z kolegami z pracy na całego. A na koniec jeszcze poszłam z kolegą na nocny spacer i poszłam spać o 5:00. To sie nazywa w pełni wykorzystać czas bez dzieci :-D
W sobotę przed południem mielismy atrakcje integracyjne, typu pływanie na czas rowerami wodnymi albo budownaie tratwy.
Na koniec pojechaliśmy jeszcze na krótka wycieczkę rowerową i ... niestety trzeba było wracać. Było tak świetnie, że aż zal, że dopiero za rok taka impreza.
Trzeba przyznać, ze spora grupa ludzi ode mnie z pracy lubi się bawić i świetnie tańczy.

A dziś ciąg dalszy sielanki. Wybrałam się rowerem z Wojtkiem na piknik w parku. Z 10 km Wojtek przejechał. Na miejscu spotkaliśmy się z grupą znajomych i były zabawy plenerowe oraz wylegiwanie sie w słonku. Wracałam już sama na rowerze, bo bałam się, że Wojtek nie da rady, z resztą on tez sie nie palił.

Tak więc weekned bardzo fajny i aktywny.

Kasiu, jak najbardziej przyzwoicie :-) nieprzyzwoicie byłoby, gdybyś o takiej porze wstawała codziennie ;-):-D
Mamoot, super! Fajne są takie imprezy, zwłaszcza, kiedy ludzie rzeczywiście się fajnie razem bawią. No i po cichu zazdroszczę, u nas nie ma takich wypadów.
Wczorajsza pogoda chyba jak na zamówienie, idealna na piknik :-)

Mamoot, ale super! takie weekendy uwielbiam. Jak cos się dzieje, jak jest fajnie, jak wszyscy są zadowoleni
u nas wczoraj nie było tak ładnie, za to dzis jest pieknie. Tylko szkoda, że w pracy. A po południu zebranie u Olgi

reklama
Rusia, i jak w pracy? :-)

U nas zamieszanie, bo dzis zebranie w przedszkolu u Stasia, a z kolei jutro w szkole u Wojtka.
Znów sobie pojeździłam na rowerze :-) Rano jedziemy na rowerach ze Stasiem i Wojtkiem do przedszkola, zostawiamy Stasia i jedziemy dlaje z Wojtkiem do szkoły. Potem mój rower i wojtkowy zostawiam na stojakach przy szkole i odbiera je po pracy Marcin. Przynajmniej dopóki jest ładna pogoda. :-)

Do góry