reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ale tu cisza...forum czerwcowych nam pada? ja ostatnio zalatana...moj brat tydzien temu sciagnal rodzinke i wreszcie ich mam wiec codziennie sie widzimy...w sobote mloda miala rozpoczecie roku :) jutro zaczyna sie szkola na powaznie :)

reklama
No troche tak jakby zdechło. Ale mimo wszystko mam nadzieję, że bedzie nadal funkcjonować!
Jajeku, już nowy rok? Jakoś nie potrafie ogarnąć tego, że nie z 1 września ;-) Powodzenia dla Noemi w szkole. To kolejny, nowy etap w życiu!
Kurcze u nas rano dziś zią - jak w jesieni! Mam nadzieję, ze będzie jeszcze letnia pogoda.

No może jeszcze nie zdechło choć powiem ze jak zaglądam i nie ma nic nowego to nie chce mi się pisać.

Jejku u nas rozpoczęcie roku za 2 tygodnie Wojtek został w przedszkolnej zerówce i nie żałuje chyba decyzji, zobaczymy jak to wszystko będzie funkcjonować.
Bardzo jednak się poważnie zastanawiam gdzie go wysłać do pierwszej klasy, a jak jest u Was z zajęciami dodatkowymi, zapisujecie gdzieś rozwijacie jakieś umiejętności?
Kasia u nas rano było 8,5 stopnia! Normalnie trzeba było wyjąc jesionki!

Sylwia, ja jak na razie nie zapisuję. Prawdę mówiąc w ogóle o tym nie myślałam. Ale generalnie robię tak, że jak chce, mówi o czymś to wtedy zapisuję. Tak było z korektą, angielskim. Powiedział, że chce chodzić i chodzi chętnie. I nie chodził od początku zajęć, bo na początku nie chciał - musiał dojrzeć:-)

No tak;) ale czy jak zapiszesz to potem wynagasz żeby chodził? Myśle tu o jakichś sportowych rzeczach?! Bo sama nie wiem czy to już? Dobry wiek?! Czy za młody jeszcze ? Mój mialczy ze chce na szermierke;)

Ola już się nie może doczekać kiedy pójdzie do szkoły. Póki co pali się i to bardzo. Jednak bardzo się obawiam rozpoczęcia. Ola jak wiecie została w zerówce drugi rok. Ma już swoją ulubioną koleżankę i dwie znienawidzone. Boje się, że dostanie Panią, która nie będzie umiała ich czymś zainteresować,no i przede wszystkim będzie rozdzielona ze swoją przyjaciółką. Ja do pracy wracam od października.

Sylwia, jak w przedszkolu jest zapisany, to chodzi. Na nic dodatkowego, poza przedszkolem nie chodził, więc nie wiem jakby to było z chęciami. Pewnie jakbym zapisała, to chciałabym żeby chodził. Miki o niczym nie mówi, ale zobaczymy jak będzie we wrześniu jak zacznie się przedszkole.
Szermierka? Mój nie wiedziałby co to jest:-D

reklama
Marta chce chodzić na balet, tyle że jej nie chodzi o sam balet, tylko o strój :-D tańczyć lubi, i to bardzo, tylko ona na balet za energiczna jest moim zdaniem, więc może ją zapiszemy na jakieś zajęcia taneczne, o ile znajdę coś w pobliżu o innej godzinie niż 16 :szok:

Do góry