reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Nie ja nie byłam na bilansach zadnych a ze szczepieniami to jestem daleko za murzynami jakos nie mam głowy do tego.

Pati tak to jest z ubezpieczycielami niestety, ale da rade ich wziąc na zmęczenie:-D ja tak miałam z felgami:-D chcieli mi wymienic tylko jedna i jedną oponę.

Syla my z ubezpieczycielami to nigdy problemow raczej nie mamy...Narazie to ciezko jest znalezc odpowiednie lampy w odpowiedniej cenie...Bo to robisz sama a potem oni wyplacaja kase ;) Mozna jechac prosto do bmw.ale kurdeee to tak boli wydac 1800 na przod :-D

My bylismy dzis na szczepieniu...Mloda dzielnie wszystko zniosla...nie bylo placzu ani nawet lez w oczach...no i na koniec mogla wybrac sobie nagrode z szuflady doktora :-D

Pati, a co pan doktor tam miał? ;-)
Sylwia, nie ściagali Cię ze szczepieniami? Bo przy bilansach raczej się nie upominają, ale przy szczepieniach to u nas karteczki przychodzą wzywające. Jak bilans robiony jest rzetelnie, to w sumie fajna sprawa:-)

Pati, w życiu by mi nie przyszło do głowy, że ktoś może ukraść lampy :szok: oby szybko udało się znaleźć.

My już po bilansie, a przy okazji zaległe szczepienie błonica, tężec, krztusiec i polio, które powinno być w 6 roku, a jakoś nam się odwlokło, i przychodnia nas nie wzywała. W sumie nie bardzo wiem o co chodzi, bo pani powiedziała, że kolejne szczepienie jak skończy 9 lat, a w tej tabelce jest jeszcze przeciw odrze i gruźlicy w 7 roku życia: http://www.zdrowie.med.pl/szczepienia/szczep_05.html Wiecie coś na ten temat? Może pani doktor była niedoinformowana ;-)

Ostatnia edycja:
oo to musze dopilnowac i u mnie z tymi szczepieniami..bede miala 30 pobierana krew do bad..to zapytam o Dusie

U nas zawsze na bilansach czy jakiejs wizycie z okazji przeziebienia zawsze informuja i wtedy od razu robilam termin...

Kasia a wybor nagrod byl duzy...od gniotek,balonow,takich gierek malych zrecznosciowych po pierscionki naklejki :)
my kolejne szczepienie bedziemy mieli jak mloda skonczy 11 lat :)

reklama
u nas zawsze listownie dostaje kartke z informacja o szczepieniu i dzwonie i umawiam termin...

jutro mam badanie krwi i podpytam, czy o mnie nie zapomnieli..i um. do lekarza mojego Adama.. lokiec mial chory, a teraz zatoki...eee dopiero co skonczyl antybiotyk...:dry:

Do góry