reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Mamoot to ja czekam na wieści od Ciebie bo na ten moment jesteśmy na tak:) jakby nie było neta to na telefon...my mamy jeszcze taki namiar na pole namiotowe w Kariwenskich błotach - blizutko morza dosłownie z 5 min, no ale na dziko - bez łazienek itd...

reklama
Baśka, bedziemy sie zdzwaniać. :-) Od jutra nie mam znów neta na kilka dni.
Rozważamy jeszcze taka opcję, żeby pojechał tylko Marcin z chłopcami. Ale ja bym wolała pojechać... No nic, mamy jeszcze tydzien na decyzję :-)

wczoraj mialm niezla przygode...pojechalam po rower...i wyswietlilo mi sie w aucie ze nie mam swiatel...pomyslalam ze sie cos przepalilo...milam sprawdzic jak zajade do sklepu...ale zapomialam...wracam z rowerem..ale okazuje sie ze sie nie zmiesci wiec musze dzwonic po A... tak sobie czekamy i mloda mowi "mama ale sie wystraszylam,mamy okropne swiatla w aucie"...ide patrze...a tam nie ma nic-puste czarne dziury...Ukradli nam cale lampy !!!!!!!:szok::angry: ja nie wiem jak oni tego cudu dokonali...no ale dobra kasa bo jedna lampa kosztuje ok 1500-1800 zl.

Pati:szok:szooook!

Baska, Mamoot- super, ze uda Wam sie spotkac!

Syla- ...juz koniec wakacji ?

a u mnie wciaz rodzinka z Polski, stad caly czas cos sie dzieje... jezdzimy, zwiedzamy, imprezujemy...W niedziele pojechali do moich rodzicow, wiec ja caly poniedzialek pralam, sprzatalam. Wczoraj pojechalam z sis i dziecmi nad wode, a dzis czekam bo przyjezdzaja od rodzicow, zjemy obiad i sis wiezie ich na lonisko...tak szybko minely te 2 tyg..
Kolezanki moje/Klaudii juz sa w Polsce - wczasuja sie, a my teraz do 8 sierpnia tu w UK a pozniej POlska!:) i wakacje gl. u tesciow. Mam zaciesz bo odpoczne od dzieci, Adam ma 4 sis ktore lubie wiec wiem, ze spedze fajowy czas. ..No i kilka dni spedze w mojej miejscowosci i zalicze kilka beztroskich wypadow z kumpelami:-):-)...odliczam wiec dni:-p

Syla zwroca...Ale okazalo sie ze zaczynaja sie schody...My mamy auto juz po liftingu i nie pasuja zwykle lampy...trzeba miec od nowego modelu...a jak bedzie od nowego modelu to musza byc tez wymienione tylnie bo inaczej bedzie w komputerze blad wyskakiwal...i tak za przednie lampy w servisie bmw chca tylko....1800 euro!!!! Wczoraj poszukal Adam w necie...juz sie cieszylam a noz bedzie taniej i od razu bo niby takie pasujace do naszego...okazuje sie ze turek ogloszenie dal...no i niby mialy byc w dobrym stanie ,a popekane byly...i jeszcze mowil "aaa to nie szkodzi,wzial strzykawke,klej i zaczal kleic ...na halogen prysnelo...:szok::-D myslal ze debili znalazl :-D

reklama
Do góry