reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Dusia wpadla w lekka panike, jak ja dzis ok 18.30 rozebralam do smarowania- " mamooo mowilas ze bedzie tego mniej ..." i obrzydzeniem wrecz...zloscia, ze pojawiaja sie nowe krostki...swedzi ja, ale znosi dzielnie- caly czas lezy i oglada bajki:shocked2:..a jak ja odciagam grami, kolorowankami...jeczy ze ja swedzi...wiec dzis odpuscilam ...TV ja tak skupia, ze nie mysli o drapaniu:confused:

reklama
ano:-Dteraz pisze- dostala wczoraj od A. duzy "skorzany" kalentarz,,,i caly czas cos tam "skrobie"
dziekujemy:tak:

A mowilam Wam ze u mnie od czwartku jest moj brat? przyjechal tu w poszukiwaniu pracy...Juz jedna ma,ale nie jest zadowolony...ale dziala dalej...kabinuja z Adamem tez zeby pracowal u nas w firmie...Moze z czasem i bratowa sciagnie z dziecmi-fajnie by bylo :)

reklama
Do góry