reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
U nas przez cały weekend nie było netu, do tego mój laptop zawirusowany poszedł do serwisu i mam tylko komórkę;( i chyba do końca tygodnia zostaje w domu bo Wojtek goraczkuje dziś od rana jutro idziemy do lekarza się obadac zobaczymy co będzie

uuu Wojtas trzymaj sie!!! zdrowka!

u nas Gracus pierwszy raz dostal antybiotyk na oczka- bardzo mu ropialy,,,,

reklama
Zdrówka dla Wojtka i Gracka!
Dorka, ale wyczytałam na FB, że Dusia ma ospę:eek:

nooo dzisiaj wstalysmy, ubieramy sie do przedszkola..a mloda,z e ja wszystko swedzi, marudzi ..pomoglam jej wiec sciagnac pizame..a ona cala w kropkach:crazy:...no i prosto do lekarza...Krostek jest niewiele, nawet jej tak nie mecza, ale jest ogolnie oslabiona i wszystko ja boli..

a co najsmieszniejsze- jak miala 3 latka wyskoczylo jej kilka kropek i leklarz powiedzial, ze to jest ospa..a wlasciwie juz po:p...hahah...no ale to jednak nie byla:p

Do góry