reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a ja z przygodami- bo jakby inaczej:confused2: dotarlam wczoraj do Manchester...nie moge jakos sie dobudzic i po kawce, strzeleniu goracej kapieli ...jestem jakas skisnieta...a tu tel za tel...czy dzis sie widzimy:szok:...ja chce chyba troche ciszy...i mimo, ze Adam posprzatal mieszkanko...to tak nie wszystko po mojemu i najchetniej bym dzis zajela sie porzadkami, zmiana firan(bo przywiozlam sobie z PL nowe itd...no, ale poki co czekam az Gracek wstanei i moze podjace na kawuche do sis...bo juz mi wjezdza na uczucia, ze tesknila..i ze nawet nie podjade na 5 min zobaczyc jak urzadzila salon..(kupila dom i wciaz cos tam remontuja/urzadzaja- w moim guscie!
wieczorem jak nigdzie nie wyjdzxiemy na drinka to odezwe sie i zdam relacje z pobytu w Polsce
aaa kupilam okna, drzwi, brame garazowa :-p do domku:-)
jutro ide na ur., a w sobote na nocna balange...do bialego rana...szczerze PADAM NA PYSK... i jak sie nie uwolnie bede zasilac szeregi aa(bo codziennie lampeczka dwie winka, piwko, jakis drinasek...
TESKNILAM!

reklama
Pati czujesz wiosnę? Ze już Cię tak na zmiany bierze? U mnie póki co był Kominiarz i wyczyscil komin a teraz jeszcze serwisant od pieca ma się pojawić ehhh nie lubię takich wydatków

Syla a dlaczego na zmiany? narazie nic nie zmieniam :-D bo nic nie moge znalezc ;) Chociaz namawiam Adama na zmiane mieszkania...A on niezbyt narazie chce... najpierw magazyn chce zmienic... A wiosne czuje -jak bylam odebrac mloda z przedszkola to bylo +4 stopnie :) i mega slonce :)

Fredka wybacz, ale zapomniałam sfocić walntynkę a teraz mi się straaaasznie nie chce:zawstydzona/y:
Sylwia i jak? Dojechałaś cała i zdrowa, czy z przygodami?

u nas w UK skislizna:baffled:taka pogoda jakiej nie lubie...ponuro, pochmurnie, deszczowo- DEPRESYJNIE!

zalozylam wczoraj firany- wszystkie mi sie widza, oprocz tych w salonie..mac...stracyly swoj urok jak je zalozylam:-D:-D:-D:-D:-D

a co do przygod w trasie.. Adama brat kupil sobie tydz przed tym jak mnie wiozl opla astre...i jeszcze takie to auto przez niego nie wyczute..jechalismy i nagle cos tam..., mechanik do ktorego zadzwonil, kazal zjechac i stac czekac na niego, moj tato zna sie bdb na autach, ale jechal przed nami z moim kuzynem...ktory juz za zakretem zapomnial, ze ma na nas czekac...zla, wsciekla, wyladowalismy na jakims wypizdowku na stacji benzynowej...nie znalam numeru do nikogo z mojej rodziny tylko do babci..babci w domu nie bylo:baffled: po 30 min dodzwonilam sie, podala nrdo kuzyna...ale po tym czasie juz mialam sztab panow chetnych do pomocy i jeden z nich podrzucil mnie i dzieci na lotnisko:-)
aa jesli chodzi o auto- okazalo sie, ze to jakas *******a byla..

Ojjj rusia-wesolo masz :-) Ja gdyby cos tez musialabym dzwonic najpierw do mnie do domu,zeby podali mi nr.Adama komorki bo nie znam :-D

U nas dzis pogoda mozna powiedziec-angielska :-D

Ja dzis zabieram po przedszkolu Noemi kolezanke :) Wiec dziewczyny beda sie bawic a ja-a ja bede lezec,czytac...upieke im gofry albo nalesniki na podwieczorek... Zawsze u mnie chetnie to dzieciaki jedza...Chociaz w sumie amm w planie po katane skoczyc ...wiec moze zabiore je najpierw na zakupy....Zobacze co mlodziez powie ;)

reklama
ja walcze z praniem od rana...i zaraz wyruszam na zakupy- "jedzeniowe" i pizame kupic Dusi- oczywista spoongeboba:rofl2: pozniej szykuje sie na imprezke i na 20 wiooo:-p

Do góry