Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie bardzo dobrze czuje który masz tc?Czy jest tu ktoś kto nie narzeka oprócz mnie?
początek 9Ja sie bardzo dobrze czuje który masz tc?
8+1 dokładnieCzyli 8+?
Czyli 8+?początek 9
Myślę że jeśli to nie silny ból to chyba jest ok. A jak Cię to martwi to moze napisz jutro do swojego lekarza. A kiedy masz wizytę ?cały dzień mnie dzisiaj pobolewa w środku
Dajcie nam parę tyg i już też nie będziemy narzekaćCzy jest tu ktoś kto nie narzeka oprócz mnie?
Haha dokładnie. No może do 3 trymestruDajcie nam parę tyg i już też nie będziemy narzekać
nie jest śliny, w czwartek mam wizytę a 23.11 prenatalneMyślę że jeśli to nie silny ból to chyba jest ok. A jak Cię to martwi to moze napisz jutro do swojego lekarza. A kiedy masz wizytę ?