reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Kurcze, a mi własnie odwołali wizytę 4.11 u mojego lekarza i teraz muszę kombinować no i chyba iść do innego sprawdzić ten mój pęcherzyk :(

reklama
Mi się w kadencji jeszcze nie zdążylo by odwołali wizytę , a jak odwołali to na kiedy dali drugi termin ?

To akurat wizyta z Medicover do lekarza u którego byłam prywatnie na pierwszej wizycie (i jakoś tydzien temu zczaiłam, że przyjmuje w Medi, ale ciężko z dostępnością). Okazło się, że ma jakiś urlop, bo dzwoniłam na infolinię o co chodzi. No a najbliższa wizyta do niego to 25 listopad :/ Więc bede musiała isc do jakiegoś nieznanego lekarza wcześniej...

Tak, jak widać. Tylko ciążowy, bez żółtkowego i zarodka.. a wielkość pęcherzyka ciążowego raczej adekwatna do wieku ciąży z miesiączki.
Daj znać co dziś Ci lekarz powie, bo może u tamtego wszystko było nie tak.
W ogóle nie wiem czy to u Ciebie ale gdzieś wyżej przeczytałam, że on Cię pytał czy ciąża planowana była? Co za dziad... może ten sprzęt swój ma tak samo rozjechany jak w swojej głowie.
Trzymam kciuki dziś za pozytywne informacje.

To akurat wizyta z Medicover do lekarza u którego byłam prywatnie na pierwszej wizycie (i jakoś tydzien temu zczaiłam, że przyjmuje w Medi, ale ciężko z dostępnością). Okazło się, że ma jakiś urlop, bo dzwoniłam na infolinię o co chodzi. No a najbliższa wizyta do niego to 25 listopad :/ Więc bede musiała isc do jakiegoś nieznanego lekarza wcześniej...
Też chodzę na Medicover i nie zdarzyło się żeby odwołali. Mojej siostrze odwołali ale pokierowali do innego lekarza też Medicover w tej samej placówce tego samego dnia. Jeden lekarz tylko przyjmuje?

Też chodzę na Medicover i nie zdarzyło się żeby odwołali. Mojej siostrze odwołali ale pokierowali do innego lekarza też Medicover w tej samej placówce tego samego dnia. Jeden lekarz tylko przyjmuje?

Nie, przyjmuje więcej lekarzy, ale ja chciałam do tego konkretnego, bo jego juz znam i jest bardzo dobry. A reszta same marne opinie... Łącznie z kobietami lekarzami. Z 2 lata temu miałam sytuację w Medicoverze, że babeczka na profilaktycznej wizycie mi powiedziała, zebym juz planowała ciaże, bo jestem już stara. Autentycznie. A miałam wówczas 28 lat.

Daj znać co dziś Ci lekarz powie, bo może u tamtego wszystko było nie tak.
W ogóle nie wiem czy to u Ciebie ale gdzieś wyżej przeczytałam, że on Cię pytał czy ciąża planowana była? Co za dziad... może ten sprzęt swój ma tak samo rozjechany jak w swojej głowie.
Trzymam kciuki dziś za pozytywne informacje.
Tak, to on pytał. Patrząc na jego dalszą olewkę to może miał podejście w stylu „skoro nieplanowana to wszystko jedno”… jestem w stanie naprawdę w to wierzyć… Pielęgniarka dzisiaj, jak z nią rozmawiałam oczy wielkie robiła i przepraszała za niego

reklama
Do góry