reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Sprawdzałam, bo jestem po ciąży pozamacicznej. Pierwsza wizyta dopiero jutro, jestem w 6+1 dziś.

Tylko 24% chyba nie rokuje dobrze...
Noo to jak na to, że jesteś po cp to dość późno ta wizyta faktycznie. Czemu nie sprawdzałaś wczesniej na usg? Teraz trzeba przede wszystkim sprawdzić czy pęcherzyk jest prawidłowo umiejscowiony.
Tą betą przy tych wartościach już bym się jakoś bardzo nie sugerowała. Jeszcze się tu nie żegnaj, trzymam kciuki!

Cześć dziewczyny! Chciałabym dołączyć do wątku. To moja trzecia ciąża. Pierwsza - poronienie. Z kolejnej mam synka urodzonego 01/23.
Teraz termin z OM to 14.06. Ciąża z USG jest ok tydzień młodsza, ale dokładny termin z USG poznam dopiero na wizycie na trzy tygodnie. Na wczorajszej wizycie było serduszko.
Za mną dość długie starania o pierwsze dziecko. Teraz się udało po 10 miesiącach. Biorę heparynę i acard. Z zalecenia lekarki mam odstawiony glucophage.
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania!

reklama
Do góry