reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Kurcze, a mi własnie odwołali wizytę 4.11 u mojego lekarza i teraz muszę kombinować no i chyba iść do innego sprawdzić ten mój pęcherzyk :(

reklama
Mi się w kadencji jeszcze nie zdążylo by odwołali wizytę , a jak odwołali to na kiedy dali drugi termin ?

To akurat wizyta z Medicover do lekarza u którego byłam prywatnie na pierwszej wizycie (i jakoś tydzien temu zczaiłam, że przyjmuje w Medi, ale ciężko z dostępnością). Okazło się, że ma jakiś urlop, bo dzwoniłam na infolinię o co chodzi. No a najbliższa wizyta do niego to 25 listopad :/ Więc bede musiała isc do jakiegoś nieznanego lekarza wcześniej...

Tak, jak widać. Tylko ciążowy, bez żółtkowego i zarodka.. a wielkość pęcherzyka ciążowego raczej adekwatna do wieku ciąży z miesiączki.
Daj znać co dziś Ci lekarz powie, bo może u tamtego wszystko było nie tak.
W ogóle nie wiem czy to u Ciebie ale gdzieś wyżej przeczytałam, że on Cię pytał czy ciąża planowana była? Co za dziad... może ten sprzęt swój ma tak samo rozjechany jak w swojej głowie.
Trzymam kciuki dziś za pozytywne informacje.

To akurat wizyta z Medicover do lekarza u którego byłam prywatnie na pierwszej wizycie (i jakoś tydzien temu zczaiłam, że przyjmuje w Medi, ale ciężko z dostępnością). Okazło się, że ma jakiś urlop, bo dzwoniłam na infolinię o co chodzi. No a najbliższa wizyta do niego to 25 listopad :/ Więc bede musiała isc do jakiegoś nieznanego lekarza wcześniej...
Też chodzę na Medicover i nie zdarzyło się żeby odwołali. Mojej siostrze odwołali ale pokierowali do innego lekarza też Medicover w tej samej placówce tego samego dnia. Jeden lekarz tylko przyjmuje?

Też chodzę na Medicover i nie zdarzyło się żeby odwołali. Mojej siostrze odwołali ale pokierowali do innego lekarza też Medicover w tej samej placówce tego samego dnia. Jeden lekarz tylko przyjmuje?

Nie, przyjmuje więcej lekarzy, ale ja chciałam do tego konkretnego, bo jego juz znam i jest bardzo dobry. A reszta same marne opinie... Łącznie z kobietami lekarzami. Z 2 lata temu miałam sytuację w Medicoverze, że babeczka na profilaktycznej wizycie mi powiedziała, zebym juz planowała ciaże, bo jestem już stara. Autentycznie. A miałam wówczas 28 lat.

Daj znać co dziś Ci lekarz powie, bo może u tamtego wszystko było nie tak.
W ogóle nie wiem czy to u Ciebie ale gdzieś wyżej przeczytałam, że on Cię pytał czy ciąża planowana była? Co za dziad... może ten sprzęt swój ma tak samo rozjechany jak w swojej głowie.
Trzymam kciuki dziś za pozytywne informacje.
Tak, to on pytał. Patrząc na jego dalszą olewkę to może miał podejście w stylu „skoro nieplanowana to wszystko jedno”… jestem w stanie naprawdę w to wierzyć… Pielęgniarka dzisiaj, jak z nią rozmawiałam oczy wielkie robiła i przepraszała za niego

reklama
Do góry