reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

O! Też karmie piersią. I nie wiem totalnie jak odstawić za jakiś czas. Mała się teraz takim cyholikiem zrobiła że jestem przerażona. 😆
Mam to samo, u nas zostaly tylko karmienia przed drzemka i w nocy, ale na razie cienko widze odstawianie 🥲 Szczerze nie mam tez za bardzo pomyslu, jak to w ogole zrobic.

reklama
Hej! Dołączam do Was z lekkim niepokojem, ale i z nutą ekscytacji. To moja trzecia ciąża, dwie poprzednie zakończyły się poronieniem (jedna niewiadoma przyczyna, druga krwiak, ktory odkleił łożysko). Właśnie odebrałam wynik bety I mam przyrost o 221% plus progesteron 50. Myślę, że to bardzo dobre wiadomości i ponownie odważyłam się tutaj zajrzeć. Trzymam za każdą z nas kciuki! Dawajcie znać jak Wasze wyniki.

Umówiłam się na wizytę na piątek . Wiem że jeszcze nic nie będzie na uzg ale wolę jednak być od początku pod kontrolą ☺️

Hej dziewczyny;) Witam się i ja :)
Termin mam na ok. 1.06.
17.09.24(9dpo) wyszedł mi pozytyw,
Bety w :
11dpo 31.5,
13dpo 57.5,
17dpo 450,
19dpo 1650,
To moja 7 ciąża. Mam syna (lat 18), potem 3 poronienia , włączenie clexanu i acardu i udało się urodziła się córka ( 11 l) i na tym samym zestawie urodził się syn (8l.). Aktualnie biorę clexan 0.4 i Acard 150 mg od 20.09. Mam nadzieję że i tym razem się uda . W piątek mam wizytę u gina będzie to 5t2d licząc od okresu.

Nie. Zrobiłam dwa razy i przyrost prawie 300 % . Więc nie będę się stresowała🙈
Samopoczucie ok tylko ciągle słabo mi 😵‍💫😣
A u Ciebie?
Nie jest narazie najgorzej, najchętniej spała bym cały czas, ale nie mam takiej możliwości 😅
martwi mnie trochę ból podbrzusza, w pierwszej ciąży nie pamiętam żeby tak było..

reklama
Umówiłam się na wizytę na piątek . Wiem że jeszcze nic nie będzie na uzg ale wolę jednak być od początku pod kontrolą ☺️
Pewnie, że tak:) ja właśnie dzisiaj sprawdzałam jaka data wychodzi od poczęcia. Wpisałam datę i niby wychodzi mi 18 czerwiec więc już sama nie wiem jaka data u mnie będzie. Ale 21.10. Mam wizytę. 😂😂 w środę jak będę w Polsce to podskoczę do labo ;)

Do góry