Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
poczekamyTeż jestem za. Fajnie by było, gdyby zebrało się nas trochę więcej.
Polecam poczekać do 12-14 tygodnia :-)Jak już wszystkie się zbierzemy to założymy zamknięty wątek. Co wy na to?
Zwykłego nie bierz, tylko metylofolianDziewczyny ten kwas foliowy jest ok? Ciągle go biorę ale zwątpiłam czy metafolin czy zwykły kwas foliowy brać.
Zobacz załącznik 1666961
Ja go nie znam.. Ale ja biorę Femibion.. W poprzedniej też brałam tak mi zalecili lekarze mam mutacje pai1 4g/5g oraz problemy zakrzepowe biorę zastrzykiDziewczyny ten kwas foliowy jest ok? Ciągle go biorę ale zwątpiłam czy metafolin czy zwykły kwas foliowy brać.
Zobacz załącznik 1666961
Ja też mam zamienić na femibionJa go nie znam.. Ale ja biorę Femibion.. W poprzedniej też brałam tak mi zalecili lekarze mam mutacje pai1 4g/5g oraz problemy zakrzepowe biorę zastrzyki
Brałam też pregna plus ale nie mogłam ich połknąć i strasznie źle się czułam.. Nie widm czemu to odrazu femibion... Potem miałam dwie straty i za trzecim razem się udało brałam femibion od początku synek zdrowyJa też mam zamienić na femibion