reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

reklama
Mi już też wkrada się stres.m, osiwieje do tego 14 października, do wizyty. To będzie 6+2, ale lekarka że względu na wcześniejsze poronienia kazała przyjść w tym terminie. Czy będzie już widać serce?

Mi już też wkrada się stres.m, osiwieje do tego 14 października, do wizyty. To będzie 6+2, ale lekarka że względu na wcześniejsze poronienia kazała przyjść w tym terminie. Czy będzie już widać serce?
Ja w pierwszej 6+2 już widziałam serduszko 🥰 ALE z drugiej strony sobie myślę że jakby nie było widać to może być za wcześnie. Lekarz będzie wiedział :)

Jestem po wizycie, z usg wychodzi ze to 4+2 (z om 5+0) jest pęcherzyk w macicy, co prawda malutki ale lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko ok. W jajowodzie nic na szczęście nie widzi. Zalozyl mi już nawet kartę ciąży :o I zlecił milion badań. Najgorzej że chciałam chodzić do niego na nfz a teraz mi głupio będzie :D

To co mam dalej robić ? Brać ta luteinę czy odstawić ? Czekać na krwawienie i na szpital ? Nie mam pojęcia . Bardzo się boje 😞
A odczuwasz jakies bole? Powiem szczerze, ze ja albo bym sie umowila na juz do ginekologa albo pojechala do szpitala i na pewno oznaczyla jeszcze bete, czy spada. Ogromnie Ci wspolczuje calej sytuacji i tego stresu, to cholernie niesprawiedliwe :(
Ja mysle, ze juz wszystko bedzie widac, w pierwszej ciazy bylam chyba w 5+6 i juz serduszko migalo ☺️
Jestem po wizycie, z usg wychodzi ze to 4+2 (z om 5+0) jest pęcherzyk w macicy, co prawda malutki ale lekarz powiedział że na tą chwilę jest wszystko ok. W jajowodzie nic na szczęście nie widzi. Zalozyl mi już nawet kartę ciąży :o I zlecił milion badań. Najgorzej że chciałam chodzić do niego na nfz a teraz mi głupio będzie :D
Super wiesci 🩷 Ja tez chcialam chodzic do mojego lekarza na NFZ, ale ma terminy dopiero na styczen. Stwierdzilam, ze juz przeboleje te pieniadze i bede chodzic prywatnie, bo po wizycie czulam sie bardzo zaopiekowana i wywarl na mnie o wiele lepsze wrazenie niz moja lekarka z pierwszej ciazy.

Hej dziewczyny, zapisałam się na skan na 24tego <3

Dziś jakiś nastrój nieco kiepski, mam dość mocne bóle brzucha i chociaz wiem że nie powinnam testować to nie mogę się powstrzymać i jakoś nie są powalająco ciemne te krechy, a jutro będzie tydzień od pierwszego testowania... to grypsko które przechodzę mnie trochę zmartwiło, boję się że jakoś negatywnie wpłynie na kropka... oby nie...

reklama
Hej dziewczyny, zapisałam się na skan na 24tego <3

Dziś jakiś nastrój nieco kiepski, mam dość mocne bóle brzucha i chociaz wiem że nie powinnam testować to nie mogę się powstrzymać i jakoś nie są powalająco ciemne te krechy, a jutro będzie tydzień od pierwszego testowania... to grypsko które przechodzę mnie trochę zmartwiło, boję się że jakoś negatywnie wpłynie na kropka... oby nie...
Ja też byłam chora na początku pierwszej ciąży. Położna uspokajała, że nic dziecku nie będzie i nie było 🙂

Do góry