reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja też byłam chora na początku pierwszej ciąży. Położna uspokajała, że nic dziecku nie będzie i nie było 🙂
Generalnie to wiem, po prostunigdy nie byłam tak chora i tak tragicznie się nie czułam, nie mogłam zbić gorączki, skończyło się antybiotykiem i leżeniem w łóżku. Jakby to była zwykła lekka grypa to bym dwa razy nawet o niej nie pomyślała :D

reklama
Cześć Dziewczyny, u mnie wychodzi termin na 11.06 😊 na pokładzie mam już dwulatkę z września '22. Testy od 9 dpo pozytywne. W czwartek okaże się czy przyjdzie @ czy nie 😳 mam nadzieje, że nie. W kwietniu tego roku przeszłam operację macicy, bo miałam niszę po cc. Teraz pierwszy cykl kiedy stwierdziliśmy, że zobaczymy jak to będzie i jakoś poszło 😊
Cześć u mnie podubnie dwulatek z września 22 teraz termin na 15 czerwca 2025 tylko ze my ta ciąża jesteśmy zaskoczeni 🙄

Hej, zrobiłam dzisiaj powtórkę bety i chyba rzeczywiście jest dobrze :) w niedziele o 9 bylo 1374 a dzisiaj chwile przed 11 tyle :)
Screenshot_20241008-151231_Adobe Acrobat.jpg

reklama
Do góry