reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Dla mnie to jest przykre, że w NL w weekend kobieta jest zostawiona sama sobie. W Polsce zawsze można podjechać na SOR. Czasem trzeba swoje odczekać, ale jednak lekarz cię zbada.
niestety, no nic zobaczymy czy uda mi się w poniedziałek dostac do poloznej. W pierwszej ciąży też spanikowałam i miałam bole zjednej strony i mnie od razu tego samego dnia przyjęła, teraz przy krwawieniu mam nadzieje ze tez znajdą miejsce.

reklama
Hej dziewczyny, u mnie z samopoczuciem tragedia, dzis caly dzien przelezalam z okropnym bolem glowy. Tyle tu smutnych wiesci, mysle o Was wszystkich cieplo 🥺

Ja oficjalnie już mam okres. Także u mnie po wszystkim.
Ale kochane, rozgościć się proszę mi się! Bede do Was zaglądać i kibicować każdej z Was osobno 🥹
Bardzo mi przykro :( Zycze, aby los szybko sie do Ciebie znow usmiechnal 🤞🏻

Dla mnie to jest przykre, że w NL w weekend kobieta jest zostawiona sama sobie. W Polsce zawsze można podjechać na SOR. Czasem trzeba swoje odczekać, ale jednak lekarz cię zbada.
O tak, czasem czlowiek sobie nie zdaje sprawy, jak ma dobrze 😅 Ja otworzylam troche oczy, jak rozmawialam ze znajoma z UK, ktora wszystkie ciaze przeszla tam i byla bardzo zdziwiona, ze mozna sobie samemu zrobic bete i tyle wizyt mamy w ciazy.

Krwawienie poki co ustało, ból się zmniejszył, ale testy jaśniejsze niż wczoraj, więc beta pewnie spada. Zadzwonie jutro i poproszę o skierowanie na bete, żeby zobaczyć jakie spadki są i wtedy albo poczekam, albo poproszę o zastrzyk na przyspieszenie poronienia

reklama
Krwawienie poki co ustało, ból się zmniejszył, ale testy jaśniejsze niż wczoraj, więc beta pewnie spada. Zadzwonie jutro i poproszę o skierowanie na bete, żeby zobaczyć jakie spadki są i wtedy albo poczekam, albo poproszę o zastrzyk na przyspieszenie poronienia
dokładnie widać że jaśniejszy? :(

Do góry