reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Dla mnie to jest przykre, że w NL w weekend kobieta jest zostawiona sama sobie. W Polsce zawsze można podjechać na SOR. Czasem trzeba swoje odczekać, ale jednak lekarz cię zbada.
niestety, no nic zobaczymy czy uda mi się w poniedziałek dostac do poloznej. W pierwszej ciąży też spanikowałam i miałam bole zjednej strony i mnie od razu tego samego dnia przyjęła, teraz przy krwawieniu mam nadzieje ze tez znajdą miejsce.

reklama
Hej dziewczyny, u mnie z samopoczuciem tragedia, dzis caly dzien przelezalam z okropnym bolem glowy. Tyle tu smutnych wiesci, mysle o Was wszystkich cieplo 🥺

Ja oficjalnie już mam okres. Także u mnie po wszystkim.
Ale kochane, rozgościć się proszę mi się! Bede do Was zaglądać i kibicować każdej z Was osobno 🥹
Bardzo mi przykro :( Zycze, aby los szybko sie do Ciebie znow usmiechnal 🤞🏻

Dla mnie to jest przykre, że w NL w weekend kobieta jest zostawiona sama sobie. W Polsce zawsze można podjechać na SOR. Czasem trzeba swoje odczekać, ale jednak lekarz cię zbada.
O tak, czasem czlowiek sobie nie zdaje sprawy, jak ma dobrze 😅 Ja otworzylam troche oczy, jak rozmawialam ze znajoma z UK, ktora wszystkie ciaze przeszla tam i byla bardzo zdziwiona, ze mozna sobie samemu zrobic bete i tyle wizyt mamy w ciazy.

Krwawienie poki co ustało, ból się zmniejszył, ale testy jaśniejsze niż wczoraj, więc beta pewnie spada. Zadzwonie jutro i poproszę o skierowanie na bete, żeby zobaczyć jakie spadki są i wtedy albo poczekam, albo poproszę o zastrzyk na przyspieszenie poronienia

reklama
Krwawienie poki co ustało, ból się zmniejszył, ale testy jaśniejsze niż wczoraj, więc beta pewnie spada. Zadzwonie jutro i poproszę o skierowanie na bete, żeby zobaczyć jakie spadki są i wtedy albo poczekam, albo poproszę o zastrzyk na przyspieszenie poronienia
dokładnie widać że jaśniejszy? :(

Do góry