reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja miałam mdłości kilka dni, ale teraz już jest lepiej 🙂 wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić przez rwę kulszową, ale dzisiaj jest już delikatnie lepiej. W sobotę przyjeżdzają do mnie rodzice, więc chyba podzielimy się z nimi informacją o kolejnej ciąży, bo chcę to zrobić osobiście 🥰

reklama
Ja w tej ciąży też mam mdłości 🙈 ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura 😄 myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka 😂

Ja w tej ciąży też mam mdłości 🙈 ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura 😄 myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka 😂
Hahaha dokladnie to samo, złapał mnie nagły stan podwyższonej temperatury, tak że dwie godziny i suchość w ustach. Potem minęło i dwa dni później pozytywny. To chyba w wyniku implantacji. Miałam tak kilka dni, że okolo 13.00 mnie lekka goraczka łapała i puszczało

Niby to wiem ale jednak stres jest. Jeszcze przed ciążą z synem miałam ciążę pozamaciczną także już w ogóle stres. W którym tygodniu idziecie na pierwszą wizytę?
Totalnie rozumiem stres! Chciałam tylko pocieszyć 😂♥️

Ja idę tylko na potwierdzenie ciąży 11 października, tu w Irlandii nie testują nic do 12 tygodnia więc może wybiorę się wcześniej prywatnie tak jak przy 1 żeby zobaczyć czy wszystko ok ☺️

Miałaś problemy z tarczycą przed ciążą?
W pierwszej ciazy w ogole, mialam TSH 1,1, po ciazy zaniedbalam temat i nie poszlam w ogole na kontrolne badania :/ Przed ta ciaza cos mnie tknelo i juz TSH podskoczylo do 2,8, ginekolog kazal mi pilnie isc do endokrynologa.
A Ty tez masz takie przeboje czy Cie ominelo? ☺️
Ja jak lezalam w szpitalu przed porodem to kilka razy zmienialam pokoj i zawsze chociaz jedna dziewczyna dostawala rano euthyrox, az bylam zaskoczona, ze to tak powszechne.

reklama
Niby to wiem ale jednak stres jest. Jeszcze przed ciążą z synem miałam ciążę pozamaciczną także już w ogóle stres. W którym tygodniu idziecie na pierwszą wizytę?
ja idę jutro będzie to według om 4+5 ponieważ jestem po poronieniu w maju . Po pozytywnym teście miałam się zgłosić ☺️
Dziś nie wytrzymałam i poszłam na betę i proga. Martwi mnie trochę ten ból brzucha ,niby normalny ale jednak .🙈

Do góry