reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2025

Ja miałam mdłości kilka dni, ale teraz już jest lepiej 🙂 wczoraj cały dzień nie mogłam chodzić przez rwę kulszową, ale dzisiaj jest już delikatnie lepiej. W sobotę przyjeżdzają do mnie rodzice, więc chyba podzielimy się z nimi informacją o kolejnej ciąży, bo chcę to zrobić osobiście 🥰

reklama
Ja w tej ciąży też mam mdłości 🙈 ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura 😄 myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka 😂

Ja w tej ciąży też mam mdłości 🙈 ale pierwszy objaw który skłonił mnie do testowania w tej i poprzedniej ciąży to podwyższona temperatura 😄 myślałam że mnie rozkłada a tu niespodzianka 😂
Hahaha dokladnie to samo, złapał mnie nagły stan podwyższonej temperatury, tak że dwie godziny i suchość w ustach. Potem minęło i dwa dni później pozytywny. To chyba w wyniku implantacji. Miałam tak kilka dni, że okolo 13.00 mnie lekka goraczka łapała i puszczało

Niby to wiem ale jednak stres jest. Jeszcze przed ciążą z synem miałam ciążę pozamaciczną także już w ogóle stres. W którym tygodniu idziecie na pierwszą wizytę?
Totalnie rozumiem stres! Chciałam tylko pocieszyć 😂♥️

Ja idę tylko na potwierdzenie ciąży 11 października, tu w Irlandii nie testują nic do 12 tygodnia więc może wybiorę się wcześniej prywatnie tak jak przy 1 żeby zobaczyć czy wszystko ok ☺️

Miałaś problemy z tarczycą przed ciążą?
W pierwszej ciazy w ogole, mialam TSH 1,1, po ciazy zaniedbalam temat i nie poszlam w ogole na kontrolne badania :/ Przed ta ciaza cos mnie tknelo i juz TSH podskoczylo do 2,8, ginekolog kazal mi pilnie isc do endokrynologa.
A Ty tez masz takie przeboje czy Cie ominelo? ☺️
Ja jak lezalam w szpitalu przed porodem to kilka razy zmienialam pokoj i zawsze chociaz jedna dziewczyna dostawala rano euthyrox, az bylam zaskoczona, ze to tak powszechne.

reklama
Niby to wiem ale jednak stres jest. Jeszcze przed ciążą z synem miałam ciążę pozamaciczną także już w ogóle stres. W którym tygodniu idziecie na pierwszą wizytę?
ja idę jutro będzie to według om 4+5 ponieważ jestem po poronieniu w maju . Po pozytywnym teście miałam się zgłosić ☺️
Dziś nie wytrzymałam i poszłam na betę i proga. Martwi mnie trochę ten ból brzucha ,niby normalny ale jednak .🙈

Do góry