nic się nie martw, to nie tak dużo W zależności od wielkości dzieciątka i jego dodatków, oraz tego czy puchniesz dużo, wychodząc ze szpitala możesz mieć nawet 16kg mniej! O tyle mniej miała moja siostra po urodzeniu drugiego dziecka. Zatem nic się nie martw, nie jest źleKurczę, u mnie już +14kg prawie, a dopiero 35 tc choć w zasadzie już 36. Ale tyje cały czas nie miałam ani chwile przestoju boje się, ze gdybym miała rodzic w 40 tc to będzie z +17/18
reklama
kurczę, właśnie możliwe. Bo albo mam tą taką białawo-żółtą (głównie po spacerach), albo woda. Nigdy razem. Hm, dziewczyny, co to są za paski? Można je samemu gdzieś kupić?Może masz po prostu taka wodnista wydzieline Też mi się zdarzyło kilka razy, lekarz badał tymi testami specjalnymi, ale nic się nie dzieje
U mnie to samo było. Początkowo przybierałam dużo i bez sensu (na początku bardzo skoczyło mi tsh, zanim unormowałam to uzbierałam), potem regularne przybieranie, a teraz (32tc) już od jakiegoś czasu albo mniej, albo stała, albo trochę do góry tylko. Może mnie to od rozstępów uchroniło Chociaż, to nie reguła Za to dzieciaczki rosną zgodnie i równoGratulacje dla rozpakowanych marysia1205 trzymam kciuki!
Ja się zastanawiam co z tą wagą, przybierałam intensywnie przez całe 7 miesięcy (11kg) a od 3 tyg waga stoi w miejscu zupełnie choć jem tak samo +trochę więcej lodów. Mam nadzieje ze to nic złego :/
Mała.czarna
Fanka BB :)
Niestety tych specjalnych które ma lekarz nie. Są zwykle papierki lakmusowe do badania ph ale nie możesz dotknąć absolutnie ani kropelki moczu bo też się zabarwi na taki kolor jak wody. Były kiedyś też takie podpaski saguella ale są już obecnie nie do dostaniakurczę, właśnie możliwe. Bo albo mam tą taką białawo-żółtą (głównie po spacerach), albo woda. Nigdy razem. Hm, dziewczyny, co to są za paski? Można je samemu gdzieś kupić?
marysia1205
Ja dzisiaj wyszłam ze szpitala. Ciśnienie mi unormowali , jednak wyszła mi w moczu bakteria i dostałam antybiotyk.
Dodatkowo mój lekarz wybiera się na 3tygodniowy urlop...i wizytę wpisał mi za prawie 4tyg tuż przed terminem porodu ...czy to nie jest za duża przerwa ?
Dodatkowo mój lekarz wybiera się na 3tygodniowy urlop...i wizytę wpisał mi za prawie 4tyg tuż przed terminem porodu ...czy to nie jest za duża przerwa ?
ToJaPaula
Zaciekawiona BB
Lakmusowe ze skala bodajze do 12 nie pamietam dokladnieA co to za paski? Teraz się u mnie uspokoiło i tylko standardowe upławy, bez tej bardziej wodnistej wersji. Dobra, jak się pojawią ponownie to zgłoszę się wcześniej do dr, bo następna wizyta za tydzień z hakiem. Jak na razie dzieciaczki ruszają się, wędrują (choć nie wiem jak im to wychodzi ) i dokazują wieczorami. Będę obserwować, dzięki
Arielka84
Zaangażowana w BB
Nooo na końcu ciąży to fakt, chodzi się co 2 tygodnie, ale skoro wyjeżdża to po prostu uważaj na siebie, jeśli rodzisz SN to i tak może Cie zaskoczyć szybciejJa dzisiaj wyszłam ze szpitala. Ciśnienie mi unormowali , jednak wyszła mi w moczu bakteria i dostałam antybiotyk.
Ja zaczęłam 35 tydzień i mam nadzieję że małej za 3 tyg już się zachce wyjść..
Waga mi stanęła w miejscu na szczęście bo już tak czy siak 15 + i nie wyrabiam na kręgosłup...
Ja mialak wizyte w 34+4 a kolejna mam w 38+1Ja dzisiaj wyszłam ze szpitala. Ciśnienie mi unormowali , jednak wyszła mi w moczu bakteria i dostałam antybiotyk.
marysia1205
No właśnie ja mam mieć cesarkę...nie zaplanował nic , nic nie powiedział .Nooo na końcu ciąży to fakt, chodzi się co 2 tygodnie, ale skoro wyjeżdża to po prostu uważaj na siebie, jeśli rodzisz SN to i tak może Cie zaskoczyć szybciej
Ja zaczęłam 35 tydzień i mam nadzieję że małej za 3 tyg już się zachce wyjść..
Waga mi stanęła w miejscu na szczęście bo już tak czy siak 15 + i nie wyrabiam na kręgosłup...
reklama
Arielka84
Zaangażowana w BB
To kiepsko bo cesarka raczej planowana jest tydzień przed porodem. A termin na kiedy masz?No właśnie ja mam mieć cesarkę...nie zaplanował nic , nic nie powiedział .