reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny czujecie takie kłucie podczas chodzenia? Nie wiem czy to szyjka, to moja pierwsza ciąża. Dziś chciałam się przejść ale nie dawalam rady. To taki nagły ostry ból. Kiedyś mialam piasek na nerkach i jak schodził to było podobne uczucie. 2 dni temu byłam na wizycie i lekarz mówił ze wszystko wygląda ok. Czuję też, że dziecko napiera głowką na dole a tu min. do 10.06 musimy wytrzymać w dwupaku 😉

No i są na świecie nasi dwaj dżentelmeni 🙂 niestety podłączeni pod tlen i karmieni sonda, ale mówią mi że przy wczesniakach to częste. Waga chłopców: Filip 2370g (47cm), Franek 2500g (50cm). Ogromna pomyłka przy USG które mi robili w szpitalu. Wg 3 lekarzy Filip miał mieć hipotrofie bo zatrzymał się przy wadze z 32tc 1700g...a tu zonk😁 pozdrawiamy serdecznie

Załączniki

• IMG_20210513_112655.jpg
    IMG_20210513_112655.jpg
    833,1 KB · Wyświetleń: 173
No i są na świecie nasi dwaj dżentelmeni 🙂 niestety podłączeni pod tlen i karmieni sonda, ale mówią mi że przy wczesniakach to częste. Waga chłopców: Filip 2370g (47cm), Franek 2500g (50cm). Ogromna pomyłka przy USG które mi robili w szpitalu. Wg 3 lekarzy Filip miał mieć hipotrofie bo zatrzymał się przy wadze z 32tc 1700g...a tu zonk😁 pozdrawiamy serdecznie
Cudnie, dużo zdrowia i spokoju dla Was 🥰 A Ty jak się czujesz?

Gratulacje[emoji7][emoji7][emoji7] cudowne chłopaki!!! Trzymam kciuki, żeby szybko mogli już samodzielnie oddychać. Dzielna Mamusia odpoczywaj i dawaj znać co u Was. [emoji4][emoji4][emoji4]
No i są na świecie nasi dwaj dżentelmeni [emoji846] niestety podłączeni pod tlen i karmieni sonda, ale mówią mi że przy wczesniakach to częste. Waga chłopców: Filip 2370g (47cm), Franek 2500g (50cm). Ogromna pomyłka przy USG które mi robili w szpitalu. Wg 3 lekarzy Filip miał mieć hipotrofie bo zatrzymał się przy wadze z 32tc 1700g...a tu zonk[emoji16] pozdrawiamy serdecznie

Piękni są :) mówiłam zebys się nie martwiła ta różnica w wielkosci bo to na pewno błąd pomiaru? Mówiłam :D i cieszę się że mialam rację i wszystko jest okej :)
Co do pionizacji - nie będzie tak źle ;) staraj się chodzić prosto od początku, chociaż to akurat będzie trudne, ale wtedy szybciej dojdziesz do siebie. Tyle kobiet daje rade to i ty dasz ;)

Gratulacje! [emoji173]
No i są na świecie nasi dwaj dżentelmeni [emoji846] niestety podłączeni pod tlen i karmieni sonda, ale mówią mi że przy wczesniakach to częste. Waga chłopców: Filip 2370g (47cm), Franek 2500g (50cm). Ogromna pomyłka przy USG które mi robili w szpitalu. Wg 3 lekarzy Filip miał mieć hipotrofie bo zatrzymał się przy wadze z 32tc 1700g...a tu zonk[emoji16] pozdrawiamy serdecznie

reklama
Gratulacje... Tak mi się rzuciło zdjęcie na głównej... Super chłopaki, piękna waga, a który to tydzień? Aż mi się łezka zakręciła jak sobie przypomniałam swoje kruszynki w inkubatorach... Moje panny urodziły się. W 32tc ale nie były na cpapie, mimo to 2 tyg w szpitalu zanim wypuścili nas do domu... Jeszcze raz gratulacje... I powodzenia, czeka was szalony rok[emoji3590][emoji3590]

Do góry