reklama
A czy aplikujesz jakieś globulki przeciwgrzybicze?No jasne, musi
przyjmuje macmiror co 3 dzień - na noc - i mam wrażenie, ze za każdym razem po tej globulce pessar rano mam niżej. Tez tak masz?
Mała.czarna
Fanka BB :)
Ja biorę co 2-3 dni infect vagin. Dziwne ze bierzesz macmiror bo to jednak antybiotyk i nie słyszałam żeby to stosować profilaktycznie. Tak pessar zależy od pory dnia, od tego czy np mam zaparcia jest inaczej ułożony. Pamiętaj że szyjka zmienia swoje położenie a z nią pessarA czy aplikujesz jakieś globulki przeciwgrzybicze?
przyjmuje macmiror co 3 dzień - na noc - i mam wrażenie, ze za każdym razem po tej globulce pessar rano mam niżej. Tez tak masz?
Ja biorę co 2-3 dni infect vagin. Dziwne ze bierzesz macmiror bo to jednak antybiotyk i nie słyszałam żeby to stosować profilaktycznie. Tak pessar zależy od pory dnia, od tego czy np mam zaparcia jest inaczej ułożony. Pamiętaj że szyjka zmienia swoje położenie a z nią pessar
takie dostałam zalecenia od lekarza.
wiem, ze się zmienia, tylko nieco dziwne jest, ze po nocy jest niżej niż przed nocą
A czy czułaś go kiedyś niżej niż na długość palca wskazującego?
Mała.czarna
Miałam nie raz przy aplikacji luteiny na połowę długości palca a zaznaczam że mam dość krótkie i też wszystko ok, pessar się trzymatakie dostałam zalecenia od lekarza.
wiem, ze się zmienia, tylko nieco dziwne jest, ze po nocy jest niżej niż przed nocą
A czy czułaś go kiedyś niżej niż na długość palca wskazującego?
Mnie bardzo często muli w ciągu dnia, nie wymiotuje, ale mdlosci mam, chociaż nie aż tak dokuczliwe jak na początku ciąży
A czy macie tez problem z powracającymi mdłosciami?
roki_1991
U mnie mdłości odpuściły jakiś czas temu, ale na ich miejsce przyszla zgaga i już nie wiem co gorszeA czy macie tez problem z powracającymi mdłosciami?
Mała.czarna
Ja mam tylko jak zjem za dużo słodkiego na razA czy macie tez problem z powracającymi mdłosciami?
reklama
Patrycja029
Zaciekawiona BB
Hej, ja kończę właśnie 28 tydzień i mam cukrzyce. Jestem na insulinie. Nie do końca stosuje się do tej diety, tzn. jeśli chodzi o godziny bo nie zawsze mi pasują właśnie i nie ważę jedzenia. Na śniadanie najlepiej dla mnie dwie kanapki ciemnego pieczywa z warzywami do tego parówka i musztarda haha czasem zjem owsiankę, ale cukry mi skaczą. Ja mam problem z cukrem na czczo. Godzinę po jedzeniu są w normie ale ostatnio już też około 120-130 :/ 16.04 jadę do diabetologa znowuHej ja dzisiaj bylam na wizycie, szyjka sie trzyma, lekarka zastanawiala sie nad pessarem ale w koncu nie założyła, mala wazy ok 1500g. Wyszla mi cukrzyca, wiec znowu cos. Pytanie do dziewczyn z cukrzyca co jecie na sniadanie sniadanie? A z owocow mozna banany?