Ja miałam i częściej na innych wizytach też.
Hej! Czy podczas badań prenatalnych miałyście mierzona szyjkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! Czy podczas badań prenatalnych miałyście mierzona szyjkę?
Ja mam na każdej wizycie mierzona szyjkęHej! Czy podczas badań prenatalnych miałyście mierzona szyjkę?
Ja nie mialam i na wizycie w 16 tyg tez w usg nie mierzyl mi lekarz tylko zbadal ręcznieTak. 6 cm.
Ja mam na każdej wizycie mierzona szyjkę
u lekarza prowadzącego. Niestety polowkowe mam już u innego, bo mój nie ma czasu, jest zawalony robotą. Dzięki, lekarz stwierdził, że szyja jak i żyrafy Nie wiedzialam jak mu na to odpowiedziećA czy badania prenatalne miałaś u lekarza prowadzącego ciąże czy jakiegoś innego?
Btw - piękny wynik, toż to prawie tunel
Pierwsza ciazaMaj!!
Dobrze, ze człowiek nie jest osamotniony w tym stanie napięcia
Macie starsze dzieciaki?
Cześć dziewczyny
Mam pytanie czy czujecie już wyraźnie ruchy maluszka? Ja jestem teraz w 18+5tyg i od kilku dni kopie jak szalony, zwłaszcza na koniec dnia. Dla mnie to dziwne, bo w pierwszej ciąży dopiero koło 20 tyg tak czułam A teraz dużo wcześniej. I to też drugi chłopak. Żeby tylko nie chciał być zbyt ruchliwy jak już wyjdzie na świat. [emoji28]