Mała.czarna
Fanka BB :)
Mi pobrał w 4 tygodniuA w ktorym tyg ta cytologia? Mi położna mówiła żeby z cytologią wstrzymać się do 12-14 tyg żeby nie zaszkodzić maluszkowi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pobrał w 4 tygodniuA w ktorym tyg ta cytologia? Mi położna mówiła żeby z cytologią wstrzymać się do 12-14 tyg żeby nie zaszkodzić maluszkowi
Trzymam kciuki za USG no i za Ciebie żeby mdłości odpuscilyDzień dobry wszystkim ja wstałam dwie godziny temu, ale miałam takie mdłości, że musiałam się znowu położyć chyba przed tym usg ze stresu mi się nasiliły nie wiem jak ja się dziś ogarnę żeby wyjść z domutyle czekalam na to usg, a teraz nie mam siły
Ja się boję pić herbat, co wpisze w Google to z każdą coś nie tak; niby można, ale nie w nadmiarze, ale lepiej skonsultować z lekarzem itp itd.. Wiem, że nie można dać się zwariować, no ale jednakWiecie ze napilam się tej mięty ...jakby trochę odpuścilo . Nie wiem na jak długo ale może chociaż obiad zdążę zrobic.
Trzymam kciuki za USG no i za Ciebie żeby mdłości odpuscily
Bo nie jest to obowiązkowe, tylko zalecane ja o tym czytam i będę się zastanawiać, ale to dopiero później się robi jak cośPierwsze słyszę. Siostra rodziła 3 mięs temu żadnych szczepień w ciąży nie miala, nikt jej też o niczym nie mówił.
Ja szczepić napewno się nie będę.
Hejo. Bylam tu wczroaj o 21 a dzis o 14. Tak dużo piszemy ze ciężko ogarnąć
Czy któraś tez ma tak jak ja? Ja nigdy nie bekam, odbija mi sie sporadycznie. A teraz w ciagu dnia tyle razy, ze juz nie licze
Inhalacje z soli fizjologicznej jeśli masz nebulizator. W sypialni na noc fajny jest gałganek aliny, takie zawiniątko z ząbków czosnku (jak zrobić tłumaczy Pan tabletka). Mąż miał katar 3 dni, a synek wczoraj dostał katar a dziś już jest super, także polecam, działa [emoji6] Wypróbowane nie raz, nie dwa [emoji108]
Jezu... ale mam doła... nie mam jakichś mdłości ogolnie, ale nam odruch wymiotny przy myciu zebow, twarzy i wyciagania worka ze smieciami ale dzis przeszlam sama siebie. Ledwo zmyłam podłogę... i to nie tak, ze ten plyn i te rzeczy mi smierdza, nie... one maja spoko zapach. Ale taki mocny, ze lece od razu w objecia porcelany. Jeszcze ani razu nie rzygalam, ale ten odruch wymiotny to jest cos strasznego... dzis musialam az sie wyplakac nad kibelkiem, nie mam juz sil czy to kiedys sie skonczy?!
Hej, chwalę się po wizycie, z OM 9+5, z usg wyszło jeden dzień mniej . Dzidzia ma 2,8cm i tętno 173 Widziałam jak się rusza i macha rączkami. Za 3 tygodnie prenatalne
Hmm może to jakieś prywatne przemyślenie położnej.. ale w sumie tak na zdrowy rozsądek ma trochę racji. Ja jeszcze nie robiłam cyto i chyba jeśli nie zauważę żadnych problemów to się na razie wstrzymam. Zapytam lekarza w pt co on o tym sądzi.
Dziewczyny a wiecie już czy będziecie się szczepic w ciąży na krztusiec? Podobno od 2018 jest to zalecane
Ja się zastanawiam nad szczepueniem na grypę. Mam szczepionkę w domu ale dowiedziałam się że jestem w ciąży i nie zrobiłam. Podobno spokojnie można ale w drugim trymestrze. Zapytam lekarza co o tym myśli. Jeżeli powie że nie, to się nie zaszczepię.
Dlatego ja nie czytam tych bzdur w necie parę mies temu jak miałam okres 3 razy w miesiącu to Google pow mi że mam raka, powinnam już leżeć i czekać na kostuche. Od tamtej pory jestem na bakier z ciekawostkami z internetu.Ja się boję pić herbat, co wpisze w Google to z każdą coś nie tak; niby można, ale nie w nadmiarze, ale lepiej skonsultować z lekarzem itp itd.. Wiem, że nie można dać się zwariować, no ale jednak
Każda dodatkowa ręka z zaciśniętymi kciukami się przyda, nie przeżyłabym chyba gdyby znów było coś nie tak 1:30 atakujemy 2:30 polskiego czasu.
Ktoś jeszcze dziś wizytuje?
Nie zaleca się tylko picia białej i zielonej herbaty oraz naparu z lisci malin czarna mozesz normalnie pićJa się boję pić herbat, co wpisze w Google to z każdą coś nie tak; niby można, ale nie w nadmiarze, ale lepiej skonsultować z lekarzem itp itd.. Wiem, że nie można dać się zwariować, no ale jednak
Każda dodatkowa ręka z zaciśniętymi kciukami się przyda, nie przeżyłabym chyba gdyby znów było coś nie tak 1:30 atakujemy 2:30 polskiego czasu.
Wiadomo, że nie można wszystkiemu wierzyć, ale ja jestem panikara no i prędko się z lekarzem nie zobaczę, żeby go o wszystko wypytać, bo tu ciąże prowadzi położna, która od trzech tygodni się jeszcze ze mną nie skontaktowałaDlatego ja nie czytam tych bzdur w necie parę mies temu jak miałam okres 3 razy w miesiącu to Google pow mi że mam raka, powinnam już leżeć i czekać na kostuche. Od tamtej pory jestem na bakier z ciekawostkami z internetu.
Zielonej najbardziej nie mogę przeżyć, bo to moja ukochana, ale czego się nie robi dla zdrowia tych naszych fasolekNie zaleca się tylko picia białej i zielonej herbaty oraz naparu z lisci malin czarna mozesz normalnie pić
Ja się boję pić herbat, co wpisze w Google to z każdą coś nie tak; niby można, ale nie w nadmiarze, ale lepiej skonsultować z lekarzem itp itd..[emoji33] Wiem, że nie można dać się zwariować, no ale jednak[emoji2356]
Każda dodatkowa ręka z zaciśniętymi kciukami się przyda, nie przeżyłabym chyba gdyby znów było coś nie tak[emoji3064] 1:30 atakujemy[emoji4] 2:30 polskiego czasu.