reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

reklama
To docenil :p no cóż, faceci :p

Przy dawce 0.4 na pewno jest napisane że to po prostu godzi usunięciem części leku i dawka będzie już mniejsza.

I bardzo prawidlowa postawa. Moja córka ma 1.5 roku, waży 13.5kg i kupiłam jej fotelik 9-22 tyłem do kierunku jazdy ;)

No niestety, heparyna droga bez refundacji. Clexane jeszcze drożej wychodzi....
Serio? Bez przesady. Myslalam, że coś z lekiem się dzieje niedobrego 😂 jak robi się to z wyczuciem to nic nie wyleci..
Mnie uczucie wstrzykiwania powietrza przyprawiało o mdłości.

Ja chyba po niektórych doświadczeniach dziewczyn z naszego wątku też sobie daruję.wytrzymalam z córką w ciąży, mam nadzieję wytrzymać teraz
Tak, to też słyszałam, że nie dokonać się sprawdza a mamę przyprawia o zawał serca bez powodu.
To samo detektor oddechu, też nie polecają chyba ,że wcześniak, były problemy z oddechem itp.

reklama
Zdecydowanie fotelik z bazą na isofix (jeśli iso jest w aucie). Warto poszukać dobrego sklepu z fotelikami, gdzie odbiorą do samochodu, nie wszystkie pasują do wszystkich aut. Najczęściej baza zostaje i dokupuje się kolejny fotelik.
Mam pytanie do mam ktore mają już dzieci. Czy polecacie fotelik ten pierwszy 0-9kg z bazą? Dla córki miałam pożyczony Maxi Cosi City montowany pasem. Teraz jak mam córkę w foteliku do 36 kg na isofix wydaje mi się to bezpieczniejszą opcją. Myślę że szybciej się bedzie montować fotelik w samochodzie, ale czy on się bardzo rusza na bazie? Bo montowany na pasach jednak się przesuwa. Jedyny który miałam montowany oasem i ani drgnął to był Maxi Cosi Tobi 9-13 kg.

Do góry