J
julianap
Gość
Zastanawialam się nad tą grą jak byłam ostatnio w sklepie, ale wybrałam azul Daje radę na dwie osoby?my z mężem w Everdell lubimy grać we dwoje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zastanawialam się nad tą grą jak byłam ostatnio w sklepie, ale wybrałam azul Daje radę na dwie osoby?my z mężem w Everdell lubimy grać we dwoje
Serio? Bez przesady. Myslalam, że coś z lekiem się dzieje niedobrego jak robi się to z wyczuciem to nic nie wyleci..To docenil no cóż, faceci
Przy dawce 0.4 na pewno jest napisane że to po prostu godzi usunięciem części leku i dawka będzie już mniejsza.
I bardzo prawidlowa postawa. Moja córka ma 1.5 roku, waży 13.5kg i kupiłam jej fotelik 9-22 tyłem do kierunku jazdy
No niestety, heparyna droga bez refundacji. Clexane jeszcze drożej wychodzi....
Ja też! W końcu wolne to nadrabiam "Krew i wino"Ja też mam okrutnie leniwą niedzielę, niewiele robię. Prawdę mówiac to głównie gram w wiedźmina
Ja chyba po niektórych doświadczeniach dziewczyn z naszego wątku też sobie daruję.wytrzymalam z córką w ciąży, mam nadzieję wytrzymać teraz
Raczej jeszcze nie powstał.Dziewczyny co tym prywatnym tematem?
Miał powstać i nie wiem czy o mnie zapomniano, czy po prostu jeszcze nie powstał ?
Ktoś coś wie?
Tak, to też słyszałam, że nie dokonać się sprawdza a mamę przyprawia o zawał serca bez powodu.Ja chyba po niektórych doświadczeniach dziewczyn z naszego wątku też sobie daruję.wytrzymalam z córką w ciąży, mam nadzieję wytrzymać teraz
Ok, dziękuję, mi jest w sumie obojętne czy będzie prywatny czy otwarty, ale obawiam sie, że czegoś nie zauważę, ponieważ zaglądam raz dziennie, a przybywa wtedy zawsze kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt stron.Raczej jeszcze nie powstał.
Ja nie. Nie chce się stresowac że czegoś nie wylapie a bedzie wszystko okCzy któraś z was dziewczyny kupuje detektor tętna??
Mam pytanie do mam ktore mają już dzieci. Czy polecacie fotelik ten pierwszy 0-9kg z bazą? Dla córki miałam pożyczony Maxi Cosi City montowany pasem. Teraz jak mam córkę w foteliku do 36 kg na isofix wydaje mi się to bezpieczniejszą opcją. Myślę że szybciej się bedzie montować fotelik w samochodzie, ale czy on się bardzo rusza na bazie? Bo montowany na pasach jednak się przesuwa. Jedyny który miałam montowany oasem i ani drgnął to był Maxi Cosi Tobi 9-13 kg.