My niestety mamy zakaz do końca ciążyDziewczyny, dzięki za odpowiedzi dot. sexuwidzę, że u każdego jest różnie, ale dominuje wstrzemięźliwość
ciekawe czy będziemy odważniejsze z czasem
![]()
![Pensive face :pensive: 😔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f614.png)
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My niestety mamy zakaz do końca ciążyDziewczyny, dzięki za odpowiedzi dot. sexuwidzę, że u każdego jest różnie, ale dominuje wstrzemięźliwość
ciekawe czy będziemy odważniejsze z czasem
![]()
Mój mąż jest tylko w weekendy w domu wiec dla mnie 4x w miesiącu to normalnieDlatego się zasmialam. 4 razy to trochę mało jak na normalnie, ale jak kto woli![]()
Ja mam wszystko niby okej, ale przez to przeziębienie nie mogłam iść na USG i pójdę dopiero w poniedziałek, a to będzie aż 7+3. Dlatego nawet nie chciałabym seksu, choć ochotę mam ogromną![]()
Ja po stratach tez mam ogromne obawy. U mnie zbliżenie było dokładnie raz, a i to później chodziłam do toalety co chwilę sprawdzać, czy nie plamie. Na szczęście maz chyba też boi się podobnie jak ja, więc na razie sie wstrzymujemy, nadrobimy w drugim trymestrze, jak wszystko będzie ok![]()
Lalki! Witaminy. Bierzecie? Jeśli tak to jakie?
W poprzedniej ciąży lekarz kazał profilaktycznie wstrzymać się z seksem do 12 tygodnia, raz bawiliśmy się pieszczotami a potem po 12 tygodniu przyszły krwawienia, skurcze macicy i było po seksie do końca ciąży.Dziewczyny chciałabym poruszyć tematy sexuczy odważyłyście się już od momentu dowiedzenia się o ciąży? Ja mam te drobne plamienia i mam ogromną blokadę i obawy...jak to wygląda u Was?
A może dla kogoś 4x w miesiącu to jest normalnie??
My mamy celibat. W poprzedniej ciąży mieliśmy zakaz do 12 tygodnia i teraz też się powstrzymujemy. Niech tam się wszystko spokojnie zagnieździ bez turbulencji.