ikkonna
Fanka BB :)
Spokojnie, ja o prenatalnych też jeszcze nie myślę, najpierw pierwsza wizyta u gina a jest we wtorek. Koło 7-8 tygodnia umowie się dopiero na prenatalne.Cześć!
Przepraszam, że póki co się nie udzielałam, ale niestety brak mi czasu dosłownie. Próbuję Was podczytywać, ale niestety ta aplikacja na tel. mi coś figle stroi, bo niestety nie wyświetla mi ostatniej strony którą przeczytałam i wiecznie tak po omacku czytam, bo zapominam na której stronie skończyłam
A jestem tak przemęczona, że mózg kiepsko funkcjonuje
(dzieciaki wiecznie chore).
Ja pierwszą wizytę mam dopiero 12.11 ech, a Wy tu już i prenatalnych piszecie, omg!!
U nas sex jest średnio 3x w tygodniu, jest to obecnie dla mnie norma, ale pamiętam jeszcze 4/5 miesięcy temu normą było dla mnie 4 razy w miesiącu. Szczerze powiem, że wolę osobiście opcję nr. 2, bardziej się z mężem zbliżyliśmy się dzięki temu, jakoś dzięki temu zdecydowanie lepiej się dogadujemy (a ciężko było chwilami między nami) no i człowiek taki odstresowany dzięki temu ☺☺
Też mam problem z czasem..dwójka dzieciaków na głowie, chce się uczyć do nowego zawodu i nie wiem kiedy
A jeszcze za tydzień wracam do pracy..