reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2021

Podobnie miałam w pierwszej ciąży, ale na perfum mojego. Po prostu był dramat jak się nim popsikal[emoji2961] i najlepsze jest to, że po urodzeniu jakiś rok znowu się nim psiknal A mi od razu zrobiło się niedobrze! Zobacz, jak to zostaje w psychice!
Witaj.Niestety bezzapachowych nie znam. Ale żel pod prysznic mojego mnie doprowadza do szalu. Zakazalam się nim myć [emoji23]

reklama
W pierwszej ciąży od poczarku nie moglam jeść mięsa. Za to mleko słodzone takie w tubce jadłam 2 tubki dziennie [emoji85]
Ogolnie na słodkie mnie brało [emoji85]
A gotować musiałam bo w domu spora rodzinka [emoji23]
Ciężko bylo...

Teraznarazie jem normalnie.
Tylko jak głodna jestem to mdłości się lekkie pojawiają...

Podobnie miałam w pierwszej ciąży, ale na perfum mojego. Po prostu był dramat jak się nim popsikal[emoji2961] i najlepsze jest to, że po urodzeniu jakiś rok znowu się nim psiknal A mi od razu zrobiło się niedobrze! Zobacz, jak to zostaje w psychice!
O perfumie zapomnialam. Ostatnio sama mu kupiłam jakaś tania z rossmanna bo o taka prosił, bo to tylko do pracy...... ale jak się popsikal tym w Domu toooo...... głowa mnie rozbolała i gula w gardle.. 🤢

Mam inhalator. Jutro rano wypróbuje inhalacje.. Syropu dla ciężarnych nie mam. Dzis na teleporadzie lekarz stwierdził ze jeszcze nic nie włączamy. Mam zostawic domowe sposoby i te tabletki do ssania kupić. Mam, zabrałam juz 5, czyli maksyma lnie na cały dzień :( może jutro będzie lepiej.. P. S. Przeczytalam Wszystkie symptomy covid ale nic innego nie pasuje wiec mam nadzieje ze to zwykła infekcja gardła 😓
Spokojnie. Ja też to mam. Tzn. nie wiem, co mam :) Drugi tydzień się mecze, jest dużo lepiej, ale nadal nie jest super. A poprzedni tydzień był taki (i ja, i dziecko, i trochę mąż), że byłam pewna już że to covid. Jak trup się czułam i nic przy ciąży nie mogłam wziąć. Nawet USG pierwszego nie mogłam mieć, bo nikt by mnie nie przyjął. Będę miała dopiero w poniedziałek, a to już będzie 8 tydzień :(

Mam inhalator. Jutro rano wypróbuje inhalacje.. Syropu dla ciężarnych nie mam. Dzis na teleporadzie lekarz stwierdził ze jeszcze nic nie włączamy. Mam zostawic domowe sposoby i te tabletki do ssania kupić. Mam, zabrałam juz 5, czyli maksyma lnie na cały dzień :( może jutro będzie lepiej.. P. S. Przeczytalam Wszystkie symptomy covid ale nic innego nie pasuje wiec mam nadzieje ze to zwykła infekcja gardła 😓
Ja się zmagam od 2 lat z zatokami leczonymi juz na chyba wszystkie sposoby i mimo to dziennie budze sie z zawalonym gardłem :/ pomagają mi inhalacje z rumianku nawet w miarę

reklama
Do góry