Dzień dobry wszystkim ciężko nadrobić te wiadomości padam już koło 18 ale później w nocy się przebudzam i nie mogę spać... A mam takie pytanie czy używacie czegoś na bolące piersi? Ostatnio widziałam w Rossmanie balsam 5 w 1 do piersi, który niby ma łagodzić uczucie napięcia i bólu. No i wiadomo zapobiegać rozstępom. Bo moje piersi to jakby miały wybuchnąć...
reklama
Unanime
Fanka BB :)
Kurcze. Gdybym wiedziała o tym w 1 ciąży to nie pozwoliłabym na jego wlaczenie. Ale tak to jest jak sie znajdzie konowałaŻeby usłyszeć serce trzeba włączyć Dopplera. I mój lekarz powiedział że do 10 TC jest to niewskazane bo po co niepotrzebnie nagrzewać fasolkę.
BabyDream27
Jejku ale mi nerwy dają popalić. Jutro wizyta a ja ze stresu drugą noc nie śpię [emoji24] u nas dużo ludzi wie o ciąży bo niestety jestem dość szczupła i brzuch mi wywaliło [emoji23][emoji23] a po za tym wychodzimy z założenia, że jak coś ma się stać to i tak się stanie. Bratowa mojego w pierwszej ciąży powiedziała wszystkim i straciła dzidziusia, ale w drugiej ciąży tak samo powiedziała i maluch jest na świecie. Jak dla mnie to są tylko przesądy, których jest za dużo by się słuchać [emoji14] miłego dnia wszystkim [emoji3531]
W ciąży z synem chodziłam do ordynatora prywatnie i też słuchałam serca już w 7tc bo nic o tym nie wiedziałam :/ a teraz zdziwiłam się bardzoKurcze. Gdybym wiedziała o tym w 1 ciąży to nie pozwoliłabym na jego wlaczenie. Ale tak to jest jak sie znajdzie konowała
Unanime
Całe szczęście, że nic się nie stałoW ciąży z synem chodziłam do ordynatora prywatnie i też słuchałam serca już w 7tc bo nic o tym nie wiedziałam :/ a teraz zdziwiłam się bardzo
roki_1991
W nocy możesz nadrabiać A tak serio, to nie zazdroszczę tego braku snu nocą, bo potem człowiek taki nieprzytomny cały dzień chodzi. Ja nie próbowałam nigdy takiego balsamu, nie wiem czy to działa, ale może dziewczyny coś wiedząDzień dobry wszystkim ciężko nadrobić te wiadomości padam już koło 18 ale później w nocy się przebudzam i nie mogę spać... A mam takie pytanie czy używacie czegoś na bolące piersi? Ostatnio widziałam w Rossmanie balsam 5 w 1 do piersi, który niby ma łagodzić uczucie napięcia i bólu. No i wiadomo zapobiegać rozstępom. Bo moje piersi to jakby miały wybuchnąć...
A, przepraszam że zapytam, bo nie pamiętam historii Twojej. Straciłaś ta ciążę?Kurcze. Gdybym wiedziała o tym w 1 ciąży to nie pozwoliłabym na jego wlaczenie. Ale tak to jest jak sie znajdzie konowała
Spokojnie, będzie okej na wizycie o której masz?Jejku ale mi nerwy dają popalić. Jutro wizyta a ja ze stresu drugą noc nie śpię [emoji24] u nas dużo ludzi wie o ciąży bo niestety jestem dość szczupła i brzuch mi wywaliło [emoji23][emoji23] a po za tym wychodzimy z założenia, że jak coś ma się stać to i tak się stanie. Bratowa mojego w pierwszej ciąży powiedziała wszystkim i straciła dzidziusia, ale w drugiej ciąży tak samo powiedziała i maluch jest na świecie. Jak dla mnie to są tylko przesądy, których jest za dużo by się słuchać [emoji14] miłego dnia wszystkim [emoji3531]
BabyDream27
Wizyta o 19 dopiero. Do 18 w pracy to będę starać czymś się zająć [emoji3525] strasznie się boję [emoji17]W nocy możesz nadrabiać [emoji1787][emoji1787] A tak serio, to nie zazdroszczę tego braku snu nocą, bo potem człowiek taki nieprzytomny cały dzień chodzi. Ja nie próbowałam nigdy takiego balsamu, nie wiem czy to działa, ale może dziewczyny coś wiedzą
A, przepraszam że zapytam, bo nie pamiętam historii Twojej. Straciłaś ta ciążę?
Spokojnie, będzie okej na wizycie o której masz?
Unanime
Nie nieA, przepraszam że zapytam, bo nie pamiętam historii Twojej. Straciłaś ta ciążę?
Magic_87
Ja dziewczyny też nie chce do grudnia nikomu nic mowic bo widzę ta panikę w oczach mojej rodziny że w tym czasie kiedy covid jest wszędzie że normalnie nie będzie można rodzic itp itd teraz na fb czytałam o oświadczeniu które warto mieć przy porodzie jakby okazało się że test wyjdzie pozytywny żeby dziecka nie izolowano od matki
reklama
Wiktoria_22
@BabyDream27 również pracuje do 18 a na 19 lekarz. Ty pierwsza wizyta?