Karolina_karolina
Fanka BB :)
Mysle ze zaczna sie masowe gwalty w Polsce...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie przejmuj się 5 tydzień to jeszcze bardzo wcześnie. Moja siostra w 5 tyg miala puste jajo a za 2 tyg slyszala już serduszko.Jestem. Nic dobrego nic nie widać. Po wizycie zaczęłam mocniej plamic. Myślałam że @ przyszła. Ale plamienie się skończyło. Poszłam do drugiego ginekologa. Też nic nie widział ale zauważył płyn w bliznie po cc. Przepisał dhupaston. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Oni znają tylko fanatyzm religijny..Ciekawe czy znaja taki termin jak zdrowie psychiczne. Watpie.
5 tydzien to jeszcze wczesnie. A robilas bete?Jestem. Nic dobrego nic nie widać. Po wizycie zaczęłam mocniej plamic. Myślałam że @ przyszła. Ale plamienie się skończyło. Poszłam do drugiego ginekologa. Też nic nie widział ale zauważył płyn w bliznie po cc. Przepisał dhupaston. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Pisowskie KURWYTez mam taką nadzieję.
Skazują dzieci na życie w cierpieniu. Póki rodzice będą żyć to zajmą się dzieckiem, a co później ? A co z rodzicami, którzy będą musieli pochować kilkudniowe dzieciątko? Nie sądziłam że ta ustawa przejdzie, nie rozumiem jak rząd może być tak ograniczony
Dobrze ze dufaston dostałaś dziwne ze ten pierwszy lekarz odrazu nie przepisał. Bierz leki i lez. Za tydz powinno być oki. Też tak miałam. A USG się nie przejmuj bo jest za wcześnie u mnie też nie było widać. Betę zrób a potem powtórz za 48 h jeśli rośnie to dzidziek rośnie.Jestem. Nic dobrego nic nie widać. Po wizycie zaczęłam mocniej plamic. Myślałam że @ przyszła. Ale plamienie się skończyło. Poszłam do drugiego ginekologa. Też nic nie widział ale zauważył płyn w bliznie po cc. Przepisał dhupaston. Kolejna wizyta za dwa tygodnie.
Dokładnie. Bardzo dużo chorych dzieci bedzie trafiać do okien życia. Dużo kobiet nie jest gotowych na zdrowe dziecko, a co dopiero na wychowywanie chorych dzieci.Kto sie zajmie dzieckiem to raz. A kto sie zajmie rodzicami ktorzy psychicznie fizycznie i finansowo sie załamia.
Na którą jutro masz wizytę?Moja ginekolog dała mi namiary na hematologa, ktory mi pomoże "na cito", a okazalo sie, ze to prof.nadzw. dr.hab. wiec pewnie stąd ta cena [emoji12]
Tak. Świetnie czułam się w ciąży z synem. W 9 t brałam ślub i bawiłam na weselu własnymMówisz o donoszonej poprzednio ciąży?
I lto na nich głosował...Pisowskie KURWY